Son Şampiyon Zeki Bilge

Son Şampiyon Zeki Bilge

Çaykara İstikametinden dernek İstikametine Gitmekte Olan Bir Motorsiklrt İle Karşı Yönden Gelen Bir Otomobil Dernekpazarı Girişinde Kaza Yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortak olarak Ortaokul Öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen futbol müsabakası nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu

Karşılaşmalar sonucxunda Final Maçında İmam Hatip Ortaokulunu 7-5 yenmeyi başaran Zeki Bi,lge Ortaokulu turnuvada Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı./resimler/2019-4/19/1917442978868.jpgÇaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt ?un   Organizatörlüğünde gerçekleştirilen Turnuvada ilk olarak okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri ile bir Organizasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Organizasyon Toplantısında Beden Eğitimi Öğüretmenleri ile alınan ortak karar gereği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ortaokul Öğrencileri arasında Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Bahçesinde gerçekleştirilen turnuvada ilk olarak takımlar grup aşamasında birbirleri ile karşılaştı.

Kazanan takımların Finale çıktığı müsabaka son derece zevkli ve çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Oynanan Grup ve Final Müsabakalarına Protokol de yoğun ilgi gösterdi.Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve İrfan Topal,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ersin Yavuz Birkan karşılaşmaları takip ederek öğrencilerin bu tatlı heyecanlarını paylaşmış oldular.

KARAKAŞ-EN ÖNEMLİ HEDEF OKULLARIMIZIN KAYNAŞMASI

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okullarımız arasında gerçekleştirdikleri bu güzel organizasyonun bir çok hedefinin bulunduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş en önemli hedeflerinin okullarımızın ve öğrencilerimizin birbirleri ile kaynaşmaları olduğunu sözlerine ekledi./resimler/2019-4/19/1923034703763.jpgÇaykara İlçemizde bulunan tüm okullarımızda çeşitli alanlarda sınavlara hazırlık kurs ve ETÜT çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini anımsatan İlçe Milliş Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen sosyal ve kültürel faaliyetler ile hem portif müsabakalar yolu ile öğrencilerimizin sınav yorgunluklarını üzerlerinden atmalarını hem de birbirleri ile kaynaşmalarını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Turnuvada oynanan Grup ve Final Müsabakalarının çok çekişmeli karşılaşmalara sahne olduğunu ve tabiri caiz ise adeta nefes kestiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş turnuvaya katılarak organizasyona renk katan tüm okullarımızın yöneticilerine ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür etti.

5 TAKIM KATILDI

Turnuvaya toplamda 5 Takım katıldı.Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi,Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu,Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu,Çaykara Merkez Zeki Bilge Ortaokulu ve Karaçam Ortaokulu Turnuvaya katılan takımlar oldu

BAŞLAMA VURUŞU ŞUBE MÜDÜRÜ KARAKAŞ´TAN

Turnuvanın başlama vuruşu Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş tarafından gerçekleştirildi.

İMAM HATİP RAHAT KAZANDI

Turnuvada ilk finalist Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Ortaokulu oldu.Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Ha

KARAÇAM ÇOK FARKLI

Turnuvanın ikinci müsabakasında Karaçam Ortaokulu ile Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu karşı karşıya geldi.Müsabakadan 7-1 galip ayrılan Karaçam Ortaokulu Final yolunda önemli bir avantaj yakalamış oldu.

ZEKİ BİLGE ÇOK FARKLI

Turnuvanın İddialı ekiplerinden Zeki Bilge Ortaokulu ile Karaçam Ortaokulu Grup müsabakasında karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Zeki Bilge Ortaokulu karşılaşmadan 7-1 Galip ayrılarak Final biletini cebine koymayı başardı.

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINDA UZUNGÖL KARAÇAM´I GEÇTİ

Turnuvanın Üçüncülük müsabakasında Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip  Ortaokulu ile Karaçam Ortaokulu karşı karşıya geldiler.

Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakayı 5-4 kazanan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu turnuvada üçüncü olmayı başardı.Karaçam Ortaokulu ise Turnuvayı Dördüncü tamamladı.

FİNAL MAÇINI ÖZGÜR ERTEM YÖNETTİ

Rize Bölgesinden Profesyonel Futbol Hakemi PTT 1. Lig Karşılaşmalarında düdük çalan Özgür Ertem Zeki Bilge Ortaokulu  ile Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Ortaokulu arasında oynanan Final Müsabakasını yöneterek turnuvaya farklı bir güzellik katmış oldu

ZEKİ BİLGE İMAM HATİP FİNALİ  NEFES KESTİ

Turnuvanın Final maçı tabiri caiz ise adeta nefesleri kesti.Karşılaşmanın başında 1-0 öne geçen İmam Hatip Ortaokulu daha sonra Zeki Bilge Ortaokulunun 3 golüne engel olamadı./resimler/2019-4/19/1924554549768.jpgKarşılaşmanın son 5 dakikasına Zeki Bilge Ortaokulunun 3-1´lik Üstünlüğü ile girilirken son 5 dakikada üst üste iki gol bulmayı başaran Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Ortaokulu karşılaşmayı 3-3´e getirmeyi başardı ve karşılaşma da bu skor ile tamamlandı

Direk Penaltı atışlarına geçilen Final müsabakasında Zeki Bilge Ortaokulu ilk 4 penaltının tamamını gole çevirmeyi başardı.

Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ise kullandığı ilk dört penaltının 2 tanesini gole çevirirken iki tanesini kaçırdı.

Bu durumda 5. Penaltılara gerek kalmadı ve Zeki Bilge Ortaokulu Penaltı atışları sonunda 4-2,toplamda ise 7-5 yenerek turnuvada Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

KUPA VE MADALYALAR 23 NİSAN´DA

Turnuvada dereceye giren takımlarımıza Kupa ve Madalyaları 23 Nisan Salı Günü Çaykara İlçe Merkezinde gerçekleştirilecek olan Resmi Törenler esnasında verilecek

İŞTE TURNUVA SIRALAMASI

5 Takımın katılımı ile gerçekleşen Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında  turnuva sonunda takımlarımız şu şekilde sıralandı:

S.N.

TAKIM İSMİ

DERECE

1

Zeki Bilge Ortaokulu

Şampiyon

2

Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

İkinci

3

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu

Üçüncü

4

Karaçam Ortaokuluı

Dördüncü

5

Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu

Beşinci

TURNUVADA MÜCADELE FİNAL SONUNDA DOSTLUK

Turnuvada tüm karşılaşmalarda yoğun bir mücadele ve tempo içerisinde oynanırken nözellikle Final maçında Zeki Bilge Ortaokulu ile İmam Hatip arasında nefes kesen kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Penaltı atışları sununda ise iki takım oyuncuları birbirlerine sarıldılar.Birbirlerini tebrik ettiler.Ve Ortak bir aile fotoğrafı çektirerek bu anlamlı organizasyonu tamamladılar.

Haber: Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir