Kanuni Anadolu Lisesi, Öğretmenler Gününde Buluştu

Kanuni Anadolu Lisesi, Öğretmenler Gününde Buluştu

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile okul aile birliğinin cephanelik Restaurantı`nda  verilen akşam yemeğine Okul Aile Birliği Başkanı Osman Abanoz, Kanuni Anadolu lisesi Müdürü Adnan Çakıroğlu, Okul yöneticileri, öğretmenler, Okul aile birliği üyeleri ve okula hizmet vermiş emekli öğretmenler katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan Okul Aile birliği başkanı Osman Abanoz, ?Bir toplumun enönemli konusu eğitimdir. Geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimizin böylekutsal ve sorumluluk gerektiren bir görevi yürüten ve çocuklarımızı eğiterek geleceğimize yön veren öğretmenlerimizle böylesi özel bir günde bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.


                                   
 Okul Aile Birliği Başkan ve Yönetimi 

Kanuni Anadolu Lisesi müdürü Adnan Çakıroğlu yaptığı konuşmada, "Burada eğitime gönül vermiş öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Okul Aile birliği yönetimi ile birlikte 24 Kasım öğretmenler gününü sizlerle birlikte kutlamak ve bu vesile ile bir arada olmak istedik. Davete katıldığınız için teşekkür ediyor ve eğitim camiasının ve sizlerin öğretmenler gününüzü kutluyorum. Okul aile birliğinin öğretmenler için böyle güzel bir yemek düzenlemesinden dolayı da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

 

Yemekte Kanuni Anadolu lisesinden emekli olan edebiyat öğretmeni Ergun Kudu, Beden eğitimi öğretmeni Ahmet Öztürk ile aynı okuldan tayinleri çıkan matematik öğretmeni Türkan Altun ve Fizik öğretmeni Mustafa Çolak?a çeşitli hediyeler verildi.

 
                               Emekli ve tayin olan öğretmenler

Çok sayıda öğretmenin katıldığı yemekli kutlama dolayısı ile öğretmenler, ?24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun? yazılı yaş pastanın getirilmesi ile duygulu anlar yaşadılar.


















Haber kaynağı: Çaykara gündem Gazetesi





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir