Terkos Gölüne açılan 4.Trabzon?lu kayıp

Terkos Gölüne açılan 4.Trabzon?lu kayıp

İstanbul Arnavutköy`de balık avlamak için Terkos Gölü`ne açılan 4 Trabzonlu kayboldu. 1 kişi üzerinde can yeleği olmasına rağmen ölü olarak gölden çıkartılabildi. İsminin Yusuf Yıldırım (51) olduğu öğrenildi. 3 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

İstanbul`da dün balık tutmak için Arnavutköy`e bağlı Balaban Mahallesi Terkosz Gölü kıyısına indikleri belirtilen 6 kişiden 4`ü tekneyle göle açıldı. Arakadaşlarının dönmemesi üzerine gölün kenarında kalan 2 kişi jandarma ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine Terkos Gölü`nde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

4 KİŞİ DE OFLU

Arama kurtarma çalışmalarına İl Jandarma Komutanlığı`na bağlı skorsky helikopter havadan destek verirken bir bölük jandarma komanda timi de bölgede güvenlik önlemi alıyor.

Haber61`in edindiği bilgilere göre, yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu gömde kaybolduğu belirtilen kişilerden Trabzon`un Of Hayrat`tan olduğu öğrenilen Yusuf Yıldırım`ın cesedine ulaşıldığı belirtildi. Hasan Yıldırım (20), Şevket Yıldırım (20) ve Yasin Bacak`ın da Of Hayratlı oldukları ve arama çalışmaları devam ediyor. Şevket Yıldırım`ın Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi`nde eğitim gördüğü öğrenildi.

4`ü de akraba olan şahısların İstanbul`da yaşadıkları öğrenilirken iki kişilik sandala 4 kişi bindikleri ve bu yüzden battıkları iddia ediliyor.Diğer 3 kişinin aranmasına devam ediliyor.

Kaynak: Haber61



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir