Uzungöl Okul Aile Birliği Çalışıyor

Uzungöl Okul Aile Birliği Çalışıyor



Uzungöl İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile Birliği Örnek çalışmaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ekim Ayının son Haftasında seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu hiç vakit kaybetmeden Okulun sorunlarını çözebilmek için işe koyuldu.

Mehmet İNAN?ın Başkanlığında Mustafa ZEREN, Mustafa KUL,Niyazi İNAN ve Hacer İNCİ yönetimindeki yeni yönetim ilk olarak Okulun etrafında bulunan bahçe duvarı sorununa el koydu.Okulun etrafında Bahçe duvarı olmadığından çocuklar teneffüs aralarında ya araba yoluna çıkıyor ya da Göle düşme tehlikesi yaşıyor.Okul Aile Birliği İlçe Kaymakamı Musa ÜÇGÜL ile görüştü.Ve bu duvarın yapılmasının sözünü aldı.

İkinci iş olarak Sınıflara Projeksiyon ve Akıllı Tahta sorununa el attı Yönetim Kurulu. İlkokula 4 adet projeksiyon Temin edildi ve takıldı. Şu an sınıflar Projeksiyon ile ders yapıyor.Ortaokula da 4 tane akıllı tahtanın sözü alındı.Bir iki haftaya kadar takılacak.

Sınıflarda yanmayan yaklaşık 50 Florosan yenileri ile değiştirildi.

Okulun iç kısmının Döşemesinin Marley yapılması için İŞ Adamları ile gerekli girişimler yapıldı. Bu Proje de yakında hayata geçiriliyor.

Her Mahallede Veliler ile sohbet toplantıları Planlandı. Her Hafta bir mahallede sohbet toplantıları yapılacak. Bu toplantılara Öğretmenler de iştirak edecek.Ve Halkın Okul ile ilgili beklentileri dinlenecek

Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Gününü de unutmamış.24 Kasım Cumartesi Günü İnan Kardeşler Dursun Ali İNAN Tesislerinde Öğretmenlere ve Ailelerine Müzikli Bir Akşam yemeği verdiler:Uzungöl İlkokulu-Ortaokulu Öğretmenleri hem Öğretmenler Gününü kutlamış oldular hem de gönüllerince bir akşam yaşamanın tadını çıkardılar.


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi
 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir