1967 Trabzonsporlular Derneği Trabzon Temsilciliği açıldı.

1967 Trabzonsporlular Derneği Trabzon Temsilciliği açıldı.

1990 yılında İstanbul?da kurulan 1967 Trabzonlular Derneği Trabzon temsilciliği tanıtım yemeği Zorlu Grand Otel?de gerçekleştirildi. 

Yemeğe, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor eski Başkanlarından Atay Aktuğ, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaettin Hatayoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma derneği başkan yardımcısı Osman Abanoz ve yönetim kurulu üyesi Cevat Şahin, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata,TSYD Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol ile Trabzonspor eski ve yeni yöneticilerle birlikte camianın çok sayıda ileri geleni katıldı.

 

1967 Trabzonsporlular Derneği başkanı aynı zamanda Dernekpazarı ilçesinden olan Alaettin Hatayoğlu yaptığı konuşmada derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Derneğin kuruluşunu gerçekleştirdiklerini, kuruluşundan bu güne tek 3000 üyeye ulaştıklarını ayrıca Trabzonspor için etkinliklerimizi ve eylemlerimizi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

Hatayoğlu, ?Trabzonspor?un uğradığı haksızlık dolayısı ile gündemle ilgili şike paneli düzenledik. Bunun yanında bir dizi sosyal etkinlikler düzenledik?dedi.






Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




 

 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir