Çaykaralılar Gönüllerince Eğlendi

 Çaykaralılar Gönüllerince Eğlendi



İstanbul Kartal Topselvi?de bulunan Çaykaralılar kültür ve dayanışma Derneği tarafından 14 Aralık 2012 de muhteşem gece düzenledi ve Mavi Karadeniz T.V.de Saat 21.00den itibaren canlı olarak yayınlandı.

Gecede yer alan Yöre sanatçılar Onay Şahin, Bizim Gönül, Süleyman Ağırman  davetlileri  kaval müzik ve yöre türküleriyle gönüllerince eğlendirdiler.

Geceye Çaykara çevre köyler Trabzonlular yanı sıra bürokratların katılımları ile renklendi Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Pendik Belediye Başkanı yardımcısı Rustem Kabil, Kadiköy İlçe Eğitim müdürü Ferşat Ayaz, Pendik milli eğitim müdürü Necip Doğan,Çaykara Şahinkaya Dernek Başkanı Doç Dr.Necmi Kurt geceye renk kattılar.

İstanbul Kartal Topselvi?de bulunan Çaykaralılar Kültür ve dayanışma dernek Başkanı Mehmet Aydın Merhum onursal Başkan Hanefi Zengin?ın  kızı Ahu Zengin?e  Bürokratlara ve eski dernek başkanlarına plaket sundular.

Geceye Çiçek ve telgraf gönderenler: Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara Dernekpazarı Kültür ve dayanışma derneği Başkanı Hasan Güven Çaykara Dernekpazarı Kültür ve dayanışma derneği yönetim kurul üyesi Cevat Şahin , İş adamı Cemal Güven, Mali Müşavir Dursun Aydın geceyi onurlandırdılar

500 Kişi davet edildiği program da 580 kişi katıldı ve bir çok sayıda kişi içeri alınamadı canlı yayın saat 12.00 bittikten  sonra yayın dışında program saat 01.00 kadar devam etti. Bize her yer Çaykara
 
 
Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir