Çaykaralı Gencin Büyük Başarısı

Çaykaralı Gencin Büyük Başarısı



Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Kars?ta düzenlenen Snowboard 1.Etap yarışlarında Çaykara Taşlıgedik köyünden Ali Arslan ilk defa yarıştığı gençler kategorisinde 52 Sporcu arasında üçüncü olarak büyük başarı elde etti.


Kars Bayraktepe Kayak Merkezi`nde 5 farklı kategoride yapılan yarışlarda 20 spor kulübünden 222 sporcu, dereceye girebilmek için mücadele etti. 

Erzurum Gökkuşağı Snowboard takımında dört yıldan beri profesyonel olarak kayak yapan Trabzon Çaykara Taşlıgedik nüfusuna kayıtlı 1997 doğumlu Ali arslan ilk defa yarıştığı gençler kategorisinde iki saniye farkla birinciliği kaybederek 3.oldu. Aldığı sonuçla Milli takıma alınarak ocak ayı sonunda Romanya?da yapılacak olan Avrupa gençler şampiyonasına Türkiye?yi temsil edecek. 

Çalışmalarına aralıksız sürdüren Ali Arslan gazetemize yaptığı açıklamada? ilk hedefinin 20 gün sonra yapılacak olan Avrupa gençler şampiyonasında Türkiye ve Trabzon?u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu bunun içinde çok çalışıyorum herkesin manevi desteklerini bekliyorum? dedi

 




 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir