Gençlik Şöleni Böyle Geçti (Video)

Gençlik Şöleni Böyle Geçti (Video)



Şenlikler, bir yörenin insanını bütünleştirmek, kaynaştırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek geçmişten gelen kültürlerini yaşatarak genç nesillere aktarmak için en önemli etkinliklerdir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör yardımcısı Çaykaralı Hemşerimiz Prof.Dr. Hikmet Öksüz Çaykara tarihini anlatırken,?Çaykaralı sadece Solaklı vadisinde değildir. Sadece Trabzon?da değildir. Türkiye?nin doğusundadır, güneyindedir, batısındadır kısacası her yerindedir? diyordu. Değerli hocama buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Özellikle atalarımızın yaşadığı Çaykara coğrafyasında, yaşam mücadelesi için terk ettiğimiz ve dünyanın her yerinde yeniden oluşturduğumuz Çaykara?larda sosyal dernekler kurarak herkese örnek olacak başarılar elde edilmiştir. Basın olarak bizim görevimiz bu başarıları kamuoyu ile paylaşmak yapılan etkinliklerin gençlere kalıcı bir kültür arşivi bırakmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu nedenle Çaykara Gündem Gazetesi olarak tüm etkinliklerimizi yayınlamak için büyük çapa sarf ediyoruz.

Bugün siz değerli okuyucularımıza Trabzon?da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğinin 12.01.2013 Cumartesi akşamı düzenlediği Gençlik şöleninde çektiğimiz bazı görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik. www.caykaragunden.com olarak sizlere iyi seyirler diliyoruz.




Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir