SVN İnşaat İzmit`te Açıldı

SVN İnşaat İzmit`te Açıldı



Çaykaralı girişimci Murat sevinç tarafından kurulan SVN inşaat şirketi İzmit Bekirdere Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:337 adresinde törenle hizmete girdi.Yıllarca inşaat sektöründe çalışmalarına devam eden Sevinç, Yeşilova?da devam eden projeleriyle SVN İnşaat, yaşam alanı projeleri ile İzmit?te adını duyurmayı ve önemli işlere imza atmayı hedefliyor.
Açılışa İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, Siyası Parti temsilcileri,Karadenizli işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

AÇILIŞI İZMİT BELEDİYE BAŞKANI YAPTI

Yapılan dualardan sonra, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kurdeleyi kesmeden önce yaptığı kısa konuşmada, girişimcimiz iş hayatına atılmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Her gün daha çok gelişen inşaat sektöründe İzmit?te yeni bir firmanın açılması bizleri sevindirmiştir. Yeni iş yerimiz hayırlı olması ve işadamlarımıza bol kazançlar diliyorum, dedi.

İzmit Bekirdere Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:337 adresinde hizmete giren SVN inşaatın satış sorumlusu Faruk CAN ve ofis sorumlusu Ayten OCAK olarak hizmet verecek.

SVN inşaat sahibi Murat SEVİNÇ gazetemizde yaptığı açıklamada, Karadenizlinin inşaat alanındaki birikimini ve müteşebbis ruhunu yansıtmak istediklerini, son yıllarda inşaat sektöründe teknolojik gelişmelerin yaşandığını, firma olarak bu gelişmelerin ışığında elemanlarımızla birlikte İzmit?te hizmet vermenin Mutluluğunu yaşayacaklarını, söyledi.




Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir