Yıllar Süren Hasret Bitiyor

  Yıllar Süren Hasret Bitiyor



Dernekpazarı İlçesi nin doğusundaki Merkez Mahallesinde yaşayan Eyüp Güney, Aytekinler ve Ekşioğlu ailelerinin yolu yoktu. Akköse den akıp merkezden Solaklı Deresi ne katılan Aksilisa suyundan mahalleye geçebilmek için köprü veya büyük bir menfez gerekiyordu. Yapılamadığı için de yolda yapılamıyordu. 10 yıl önce ? yolu yapalım köprüde bir şekilde yapılır.? Denilerek yol yapıldı amma köprü bir türlü yapılamadı.


Emekli öğretmen Eyüp Güney evine ihtiyaçlarını taşıdığı varangelin önünde fotoğraf çekerek sıkıntılarını anlatıp cenazesinin de varangelle taşınmasını vasiyet ettiği haberi yerel internet kanallarında yayınlandıktan sonra Belediye Başkan Vekili Muhammet Saygılı soruna çözüm bulma çalışmalarını hızlandırıp mutlu sonuca ulaştı. Köprünün ayak kalıpları tamamlanarak döküme hazır hale getirildi. En kısa zamanda üstü de dökülüp ağaçlarla kapanan yol hizmete açılacaktır.

Yıllar süren bu sorun İlçemizin ve siyasilerin ayıbıda son bulacaktır. Yardımcı olan Kaymakam Abdurrezzak Canpolat a, Başkan Vekiline, , ilçe AKP Başkanına ve katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.



Haber: Fahri Düzenli




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir