Dernekpazarı`na Üç Yeni Atama

Dernekpazarı`na Üç Yeni Atama



Trabzon ?un Dernekpazarı uzun zaman veteriner hekim sıkıntısını yaşamıştı . 2011 yılında İlçemiz Gülen Köyü?nden Engin Akyol Köyüne veteriner olarak atanmıştı. Merkez boş olmasına rağmen İlçe sınırları içinde veteriner olması büyük bir rahatlık verdi.

Bir yıl sonra İlçe merkezine atanan veteriner hekim Sebahattin Akça? nın göreve başlamasıyla hizmet daha rahat yaygınlaştı. 15 Ocakta ilçemiz Akköse Köyünde göreve başlayan Adil Mollahüseyinoğlu ile veteriner sayısı üçe çıktı.

Veteriner Hekim :Adil MOLLAHÜSEYİNOĞLU : 1982 DE Of İlçesi So Geldi Köyünde doğdu.İlk ve ortaokulu Of?ta,liseyi İstanbul da okudu. Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden 2007 yılında mezun oldu. 5 Yıl İstanbul?da bulunan Türkiye nin en büyük özel koyun çiftliğinde Veteriner başhekim olarak görev yaptı.

2013 Yılında ayrılarak Devlet bünyesinde çalışmaya başladı Veteriner Hakim olarak atandığı İlçemiz Akköse Köyündeki görevine 15 ocak 2013 de başladı.

Ziraat Mühendisi : İsmail Sefer: 1986 da Antalya Serik ?te doğdu. İlkokulu Köyünde okudu. Ortaokulu Antalya Merkez de Liseyi Serik te okudu. Bir yıl aradan sonra 2004 de Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Ziraat Mühendisliği,Tarim Ekonomisi bölümüne kayıt yaptırdı. 2011 de mezun oldu. Askerlikten sonra İlçemiz Günebakan Köyü ne atandı. 05.02.2013 de göreve başladı.

SAĞLIKTA ÜÇÜNCÜ BÜLENT DÖNEMİ
Aile Hekimi : Dr.Bülent Sezer den sonra göreve alan Dr. Bülent Şimşek te 2013 yılı başına isteğiyla ayrıldı. Yerine Dr. Bület Yazici atanıp 01.Şubat 2013 de göreve başladı:

Dr. Bülent Yazici: Maçka İlçesi Galyan doğumlu Dr. Bülent Affan Kitapçıoğlu Lisesinden mezun olduktan sonra Sıvas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanıp tıp eğitimini almaya devam etti.2000 Yılında mezun olup Akçaabat İlçesi Devlet Hastahanesi Acil Servisinde göreve başladı.10 yıl burada verdiği hizmetten sonra Aile Hekimliğini tercih ederek İlçemize atandı. 01.02.2013 de ilçemizdeki görevine başladı. Her Üç personele de başarılar dileriz.


Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı




 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir