Çaykaralı Baba ve Oğlunun Acı Kaderi

Çaykaralı Baba ve Oğlunun Acı Kaderi



Çaykara Yeşilalan Köyünde sol tarafı felçli olan Mustafa Tabanoğlu?nun emre Tabaoğlu isimli çocuğu küçükken kolunu kırdı ve hastaneye gitti. Hastanede kolu tedavi edilirken doktorlar kanser teşhisi koydu ve Baba Mustafa Tabanoğlu adeta yıkıldı. 5 yıldır hastanelerde çare aradıklarını belirten acılı baba oğlumu kurtarın diye feryat ediyor.

Baba Mustafa Tabanoğlu, ?Çocuğum anaokuluna giderken düşerek kolunu kırdı. Trabzon?da ameliyat yaptırdık. Bir ay sonra  kontrole getirdiğimizde kanser teşhisi konuldu. 5 defa kemoterapi verdiler .Kurtulması için çocuğun kolunu keseceklerdi. Burada ameliyat yaptırmadım. İstanbul Cerrahpaşa hastanesine gittim. Benden ameliyat için 30 bin lira istediler. Bende o kadar para olmadığından Ankara?ya gittik . Çocuğun ameliyatını yapacaklardı ama enfeksiyon kapmıştı. Bu yüzden ameliyatı yapamadılar. Çocuğumun sadece filmlerine baktılar. Benden 320 lira para aldılar.Çaresiz kaldım tekrar Trabzon?a dündüm. Çocuğumun burada enfeksiyondan kurtarmak için tedavi altına aldılar" dedi.

Tabanoğlu, çocuğum 3.sınıfa gidiyor.2 sene okulunu dondurduk.Okula devam etmesini istiyorum.5 yıldan beri hastanelerdeyiz.2007?den beri hastane,hastane dolaşıyoruz. Bende 5-6 yaşlarındayken kısmı felç geçirdim.Sol tarafım %51 felçli çocuğumun bu durumu geçmişteki çektiğim sıkıntıları bana hatırlatıyor.Çocuğum bu sıkıntıyı çekmesin.Burada yetkililere sesleniyorum Çocuğuma sahip çıkın? dedi.


Kaynak: Taka



 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir