Çaykara`da Araç Dereye Uçtu 1 Ölü, 2 Yaralı (VİDEO)

Çaykara`da Araç Dereye Uçtu 1 Ölü, 2 Yaralı (VİDEO)

Uzungölden Çaykara İstikametine giden, Taşkıran Beldesinden, Deniz Astsubay Dursun Oktay Çelebi yönetimindeki 34 NKN 71 plakalı araç Çaykara merkeze 2 km kala Solaklı deresine uçtu.


Uzungöl`den Çaykara`ya gelmekte olan Çaykara Taşkıran Beldesinden Dursun Oktay Çelebi iznini geçirmek için geldiği köyünden akşam saat 19:00 sularında Çaykara istikametine giderken Koldere Köyü altında yolun kaygan olması dolayısı ile direksiyon hakimiyetini kaybederek yaklaşık 15 metre yüksekten Solaklı deresine uçtu. Olayın meydana geldiği yerde hes şantiyesinde bulunan işçiler tarafından görülmesi üzerine Çaykara 112 acil servisine haber verildi. 

Yapılan ilk müdahalede araçta bulunan Dursun Oktay Çelebi ile 10 yaşındakı yeğeni Esra Çelebi araçtan yaralı olarak çıkartıldı. Yeğenin araçtan çıkarılırken ablamı bulun feryatından sonra yapılan aramalarda Deniz Çelebi aracın uçtuğu yerden yaklaşık 60 metre uzakta ölü olarak bulundu.



Yaralı sürücü Dursun Oktay Çelebi ile araçta bulunan 10 Yaşındaki yeğeni yaralı olarak Önce Çaykara`ya oradan Of Devlet hastanesine getirildi. Buradan Karadeniz Tıp Fakültesine sevk edilen yaralılara yapılan ilk müdahalede hayatı tehlikelerin bulunmadığı belirtildi.










www.caykaragundem.com






Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir