Trabzon`da Erbakan anıldı

Trabzon`da Erbakan anıldı



Trabzon Saadet Partisi İl Gençlik Kolları, Saadet Partisi eski lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın ölümünün yıldönümü dolayısı ile bir anma yürüyüşü tertipledi.

Trabzon Uzun sokak güzergahında pankartlarla sloganlar atarak yürüyen Saadet Partililer Atatürk Alanı`nda basın açıklaması yaptılar.

Meydanda toplanan Saadet Partililer adına konuşan İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yunus Uzun: "Bugün 24 Şubat Trabzon`un kurtuluşu dolayısı ile bütün Trabzonlu hemşerilerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz. Ayrıca Trabzonlu merhum milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ölümünün ikinci yılında kendisini rahmet ve şükranla anıyoruz."dedi.


Hocamız bu ülke için yaptıklarını anlatmaya zamanımız yetmez. Özelllikle insanımızın içinde bulunduğu maddi ve manevi çöküntüden kurtulmak için tarihe mal olmuş söylemlerini, ilkelerini rehber edinmeliyiz. "Önce Ahlak ve Maneviyat", "Fabrika yapan fabrikalar açmak.", "Tarihine ve inancına sahip çıkmış şuurlu nesil" söylemleri ana hedefimiz olmalıdır"dedi.


www.caykaragundem.com




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir