Çaykaralı Bayan Girişimci Lokanta Açtı

Çaykaralı Bayan Girişimci Lokanta Açtı

 


Yalova?da Fevzi Çakmak Mahallesi Şehit Ömer Faydalı Caddesi Sezer apartmanı 88/A adresinde bulunan ?MUTFAĞIM EV YEMEKLERİ? Lokantası düzenlenen törenle hizmete girdi.
 

Açılış törenine, Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, Belediye Başkanı Yakup Kocal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan,Yalova Turizm Başkanı Cemal Ulusoy, KOSGEP temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Çaykaralı girişimci bayan Aynur Ferşatoğlu?nun sahibi olduğu lokantanın açılışı büyük ilgi gördü. Açılış kurdelesini Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun ile Belediye Başkanı Yakup Kocal yaptı. 

Milletvekili Temel Coşkun yaptığı konuşmada, ?Yalova?da ticaretin gelişmesi adına bayanların bu tür mekânları açması bizleri sevindiriyor. Yeni açılan lokantanın hayırlı olmasını diliyorum? dedi. 

HER KESİME HİTAP EDİYOR
Lokanta sahibi sahibi Çaykaralı Aynur Ferşatoğlu ?Amacımız, her kesime hitap edecek temiz ve sağlıklı ortamda ev yemekleri sunabilmektir. Umarım halkımız lokantamızdan memnun kalır, herkese hayırlı olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.
 

Aynur Ferşatoğlu, Gülfidan Sevinç, Nadir Aktaş, Mehmet Kızılağaç ve Murat Bozkurt, ile birlikte ev yemeklerinin eşsiz lezzetini müşterileriyle buluşturacak.


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir