Hafızlık yarışmasında ikinci oldu

 Hafızlık yarışmasında ikinci oldu

 

Trabzon?da Hafızlık ve Ezan Okuma İl yarışması Tonya İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından program Kur?an-ı Kerim okunmasıyla devam etti.

Hafızlık Yarışmasına, Araklı, Çaykara, Arsin, Trabzon, Of, Akçaabat, Sürmene, Vakfıkebir, Tonya, Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip liseleri katıldı. Yarışmada Trabzon Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Enes Kaya birinciliği, Çaykara İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Uzun ikinciliği, Vakfıkebir Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Murat Küçük üçüncülüğü elde etti.

Ezan Okuma yarışmasına, Of, Vakfıkebir, Maçka, Araklı, Trabzon, Çaykara, Beşikdüzü, Tonya, Arsin, Şalpazarı, Akçaabat, Sürmene ilçeleri Anadolu ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okulların katıldı. Yarışmada birinci Araklı İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Vahit Mehmet Aygün, Akçaabat Anadolu İmam Hatip lisesi öğrenci Serkan Küçükarslan ve Of Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Ahmet Öztürk ikinciliği, Trabzon Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Şaban Can ise üçüncülüğü elde etti.

Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve plaketleri verildi. Ayrıca yarışmaya katılan okul müdürleri Kaymakam Yıldızhan tarafından plaketle ödüllendirildi.

Hafızlık ve Ezan Okuma yarışmalarının birincileri, Artvin? de yapılacak olan bölge yarışmasında Trabzon?u temsil edecek.

Hafızlık yarışmasında ikinci olan Çaykara İmam Hatip öğrencisi Mücahit Uzun`a ödülünü Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt verdi. 


Kaynak: tonyahaber.net





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir