Zeynep ile Mustafa Muradına erdi

Zeynep ile Mustafa Muradına erdi




Uzungöl  Merkez Hocalı Mahallemizden Süleyman DANIŞ`ın yakışıklı oğlu Mustafa İle Çambaşı(Anoso) Köyümüzden Zeynep VAR 16.03.2012 tarihinde muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Uzungöl SEZGİN OTEL`de gerçekleştirilen Düğün töreninde sevenleri ve kalabalık bir davetli grubu genç çifteleri bu mutlu anlarında yanlız bırakmadı.

Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah AYGÜN,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki SOYLU,Uzungöl Yeni Mahalle Muhtarı MUstafa TAHAN,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel ŞİMŞEK, Çaykara Esanaf ve SAnatkarlar Kooperatifi Başkanı Murat AKYÜZ ve kalabalık bir davetli topluluğu düğüne iştirak etti.

Adeta insan selinin yaşandığı düğünde insanlar bırakın oturmayı ayakta duracak yer bile bulmakta güçlük çekti.

Uzungöllü Sanatçılar Erol AKYÜZ,İbrahim İNCE,SAvaş AKYÜZ ve Ahmet KARACA`nın sahne aldığı düğünde ayrıca Karadeniz Müziğiniş Ulusal Müzik Dünyasında Çok Büyük bir başarı ile temsil eden Cemil BAYRAM da sahne aldı.

Düğüne katılanlar hem saatlerce eğlenmenin keyfini yaşarken hem de birbirlerine olan özlemleri ile dostlarını yueniden görmenin mutluluğunu yaşamış oldular.

Düğünden sonra Uzungöl Merkez Camii Müezzini Hanefi ŞAHİN Hocamız tarafından Genç Çiftlerimizin dini nikahları kıyıldı.

Bizler de bir ömür boyu Mutluluğa yelken açan genç Çiftlerimiz Sevgili ZEynep VAR ile Sevgili Mustafa DANIŞ`ı bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor ve Genç Çiftlerimiize Sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi/Hilmi Kanık





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir