Akif Şahin Amcamızı Kaybettik

 Akif Şahin Amcamızı Kaybettik

 


Ölüm haberi, günün 16:30?unda bir cep telefonu mesajıyla gelir. Ve derin bir anafor içine düşer bilinciniz...O derin sessizlik içinde ölümü düşünürsünüz... Ve bilirsiniz ki, insanların yaşı kaç olursa olsun her ölüm erkendir...

Ölüm haberini aldığınız kişiyle, biraz yakın temasınız olmuşsa, onun ruh dünyasına, kalp dünyasına, fikir dünyasına nüfuz edebilmişseniz, aslında biraz da siz ölmüşsünüzdür.

 
Çaykara Trabzon arasında yıllarca minibüs ile yolcu taşıyan, binlerce hemşerimizle diyaloğu olmuş, emekli olduktan sonra Trabzon?a yerleşen ve burada hayatını sürdüren herkesin amcası olarak bilinen Akif amcamızı kaybettik.

Akif amca için, Trabzon?da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma derneği lokali vazgeçilmez mekân olmuştu. Yaş farkı gözetmeksizin herkesle sohbet eden, onlarla zaman geçirip mutlu olduğu her halinden belli oluyordu. Akif Amca aniden aramızdan ayrıldı. 
Cenazesi 20.03.2013 Çarşamba günü saat 13:00?da Çaykara girişinde bulunan Velioğlu petrolde kılınacak namazdan sonra akdoğan köyünde toprağa verilecek.

Çaykara gündem gazetesi yönetimi olarak, Merhum Akif ŞAHİN amcamıza Allah?tan Rahmet, Ailesine, Akrabalarına, Sevenlerine engin sabırlar diliyoruz.

NOT: Trabzon`dan araç saat 10:30`da Fatih Parkı önünden Kalkacaktır..


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi








Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir