Yeşilalan ve Baltacılı Köylerinde Sosyal Tesis inşaatı Yükseliyor

Yeşilalan ve Baltacılı Köylerinde Sosyal Tesis inşaatı Yükseliyor



Çaykara, Yeşilalan ve Baltacılı Köyleri, Haci Ferşad Efendi Kur?an kursu bünyesinde hizmet verecek olan, Köyün, Bayramlı mevkiinde 318 metre kare alan üzerinden 160 metre kare kullanım alanı olarak başlayan, sosyal tesis inşaatının projesinde, zemin katında Köy odası, Cenaze Morgu, Cenaze yıkama yeri, 1.nci katında Kız Kur?an kursu, 2.nci katında Kız öğrencileri barınma yurdu, 3 ve 4 nci katında ise erkek, kız öğreticileri ve camii lojmanları olarak 4 daire şeklinde projelendirilen, sosyal tesis inşaatına hayırsever vatandaşların katkıları ile davam edilmektedir.
 
Daha önce kabası bitirilen tesisin sıva işleri bitirilmek üzere. Bundan sonraki kapı ve pencere sistemleri ile diğer işlerin bitirilmesi için hayırsever hemşerilerimizin yapacakları yardımlar karşılığında katlara veya odalara isimleri verilecektir. 
5.kat olarak düşünülen inşaatın 4 katının kaba inşaatı bitmek üzere. Tamamen bittiğinde, Yeşilalan ve Baltacılı Köylerinin birçok eksiğini tamamlayacak olan bu sosyal tesisin, hayırsever hemşerilerimizin maddi ve manevi katkı ve desteklerini beklemektedir.

YARDIM YAPILACAK HESAP NUMARASI

Çaykara Ziraat Bankası

Hesap: 47475168-5001

İBAN: TR450001000445474751685003  


Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir