Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü Bolu Sarıalan Yaylası 2013 Kış Kampına Katıldı,

Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü Bolu Sarıalan Yaylası 2013 Kış Kampına Katıldı,



Kampı Gezenbilir Doğa Sporları Ekibinin organize ettiği ve Bolu Off-Road Kulübünün da destek verdiği 2013 Bolu Sarıalan Yaylası Kış Kampı Bolu Kartalkaya Kayak Merkezine yakın ormanların arasında saklanan çok güzel bir yaylada yapıldı.

Trabzon?dan bu güzel kampa katılmak, buna benzer etkinlikleri, kış veya yaz kampları için uygun olan bölgemize de yapılmasına öncülük etmek ve katılımcıları teşvik etmek için davetlere iştirak etmek gerekmektedir.

Geleneksel Kış Kampı olan Gezenbilir Bolu Kampları;  İstanbul, Ankara, Sakarya, İzmit, Eskişehir gibi illere yakın olması ulaşım kolaylığı sağlamakta ve Batı Karadeniz Bölgesi?nde Bolu her mevsim için Off-Road ve Kamp etkinliklerine uygunluğu bakımından cazip görülmektedir ve katılım azımsanamayacak kadar ilgi görmektedir.

Gezenbilir ekibinin bu etkinliğine Karadeniz Bölgesi?nin bir başka cazibe merkezi olan ilimizi temsilen de Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü  bu etkinliğe  katılmıştır. İlgi güzel ve katılım oldukça fazla olmuştur. Gelecek etkinlikler için ilimizden de davet bekleyen Gezenbilir Doğaseverleri de yakın zamanda ilimize ve Çaykara-Uzungöl Beldesine davet edip kamp ve Off-Road için çok güzel alternatif alanları doğaseverlere tanıtmak ve paylaşmaya katkı sağlamak gerekmektedir.

Uzungöl Off-Road ve Kamp Kulübü Başkanı Mustafa MUTLU yaptığı açıklamada ??Özellikle son yıllarda Off-Road ve Kamp etkinlikleri yaygınlaşmakta, ilgi artmakta ve yeni yerler keşfedilmektedir. Daha önce bireysel ve küçük arkadaş gurupları halinde gelişi güzel yapılan bu faaliyetler artık örgütlü ve planlı yapılmaktadır. Biz de bölgemizin bu etkinliklere uygunluğu ve cazibesi bakımından hak ettiği ilgiyi henüz yakalamadığını görmekteyiz. Bu gerçekle örgütlenmemizi geliştirerek Türkiye?nin tüm bölgelerindeki doğaseverleri davet edip bölgemizin tanıtımına ve Off-Road ve Kamp faaliyetlerine katkı sağlamak isteriz. Bundan sonra arkadaşlarımızın katkılarını bu anlayışa uygun olacak şekilde beklemekteyiz?? şeklinde yapmak istediklerini gazetemize açıklamalarda bulunmuştur.


Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir