Dernekpazarı Müftülüğünden Anlamlı Açılış

Dernekpazarı Müftülüğünden Anlamlı Açılış



Dernekpazarı İlçesi Müftülüğünce , Merkez Camii arkasındaki odalardan biri " Diyanet Okuma Salonu " olarak dizayn edilerek bugün (04,04,2013) kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat tarafından açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca tüm ülke çapında Diyanet Okuma Salonlarının açılması talimatı verilmiş ve teşvik edilmişti.

İlçemiz Müftülüğü de bu bağlamda yaptığı çalışmaları tamamlayarak Kütüphaneler Haftasının ardından açılış yapacağını duyurmuştu. Okuma Salonu " bugün Kaymakamımız Abdurrezzak Canpolat, Belediye başkanımız C. Cemal Cansız, ilçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Ayaloğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Aydın ve Yardımcısı Vehap Kurt, Lise Müdür Yard. Ali Kurt, Ortaokul Müdürü Hüseyin Topaloğlu ve yardımcısı Kenan Sürmeneli, ilçemiz müftüsü Abdullah Aksoy, Ziraat Bankası Müdürü Ayşe Bayrak ve ilçe müftülüğü personellerinin ve halkımızın katılımları ile açıldı.

Açılış öncesi ilçe Müftümüz Abdullah Aksoy kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparak katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra kaymakamımız günün mana ve önemi konusunda mesaj vererek ilçemize ve insanlarımıza hayırlı olmasını diledi.

.Belediye başkanımız da kısaca ; Dinimizin ilk ilk emrine uygun bir açılış oldu,hayırlı olsun dedi. Açılış kurtelasını Kaymakamımız, Belediye başkanımız ve müftümüz beraber kestiler. Katılımcılara pasta ve çay ikram edildi.

İkram sırasında kaymakamımız, materyallerin zenginleştirilmesi, imkanların artırılması için gayret edilmesi tavsiyelerinde bulundu. Kendilerinin ve gerekse diğer kurumların katkılarının tesbit edilerek alınmasını söyledi. Hazır olanlar da, hemen katkıya hazır olduklarını ifade ettiler. Hoş bir sohbetin ardından güzel dilek ve temennilerle proğram sona erdi.


Haber: Fahri DÜZENLİ/DERNEKPAZARI



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir