Sınav Yorgunluğunu Eğlenerek Attılar

Sınav Yorgunluğunu Eğlenerek Attılar



Uzungöl Ortaokulu Öğrencileri Okul İdaresi tarafından düzenlenen konser sayesinde hem gönüllerince eğlendi hem de sınav yorgunluğunu üzerlerinden atmış oldu.

Sene başından bu yana düzenlenen SBS kurslarında her gün 3 saat öğrenciler SBS Hazırlık Kursu yapıyor.Bu Kurslarda bir yandan eksik olan konular tamamlanıyor,bir yandan da öğrencilerin test pratiği kazanabilmesi için bolca test çözdürülüyor.

Öğrenciler hallerinden son derece memnun.Ancak doğal olarak da çok yoruluyor Öğrencilerimiz.

İşte bunu düşünen Okul İdaresi Öğrencilere ayda bir Müzikal Etkinlik,Trabzon Gezisi,çeşitli piknik gezileri  gibi öğrencileri sınav stresinden uzaklaştıracak ve de yorgunluklarını giderecek alternatif  Sosyal Etkinlikler planladı.

Bu Etkinliklerden ilki 5 Nisan 2013 Tarihinde gerçekleşti.Normalde Okul bahçesinde planlanan etkinlik havanın yağmurlu olması sebebi ile Okul Kütüphanesinde gerçekleşti.
Uzungöllü Sanatçılar Erol AKYÜZ ve İbrahim İnce?nin sahne aldığı programda Öğrenciler gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardı.
Uzungöl Ortaokulu Öğretmenleri ve Okul Müdürü Abdülkadir KAYA?nın da katıldığı Eğlence Programı yaklaşık 2 saat sürdü.
İki saat boyunca öğrenciler bir yandan gönüllerince eğlenirken bir yandan da hünerlerini sergileme imkanı buldular.Koro eşliğinde birbirinde güzel türkülere eşlik eden öğrenciler ayrıca hazırladıkları skeç ve parodiler ile de hem arkadaşlarına hem de ömğretmenlerine unatumayacakları bir gün yaşattılar.


Haber Kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir