Yavuz Selim İlköğretim Okulundan Dayanışma Yemeği

Yavuz Selim İlköğretim Okulundan Dayanışma Yemeği



Trabzon merkezindeki okullardan Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği velilere yönelik ?Birlik ve Dayanışma? yemeği düzenledi.
 

Dayanışma yemeğine çok sayıda veli?nin yanı sıra, Okul Müdürü Kadir Yılmaz, Öğretmenler, Trabzon Belediye İç Denetçisi Osman Abanoz, Okul yöneticileri, Okul Aile Birliği üyeleri katıldı. 

Park Restaurant?ta gerçekleşen yemekte Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Gürsoy, yaptığı konuşmada; ? Okulumuz yararına düzenlemiş olduğumuz dayanışma yemeğine hoş geldiniz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarıma, velilerimize teşekkür ediyorum? dedi. 

Yavuz Selim İlköğretim okul Müdürü Kadir Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi;  ?Bu kaynaşma yemeğini düzenlenmesinde emeği geçen başta okul Aile Birliği üyeleri olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde eğiterek, onları çağın gereklerine uygun donanımlı, ailelerine ve vatanlarına bağlı yetiştirmek hepimizin amacı ve gayreti olmalıdır. Bu kaynaşma ve dayanışma yemeğini düzenleyen okul aile birliği ve üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Burada öğretmen ve aile birliği üyeleri ile birlikte olmak çok güzel bir duygu bu tabloyu görünce okulumuzun çok daha saygın bir yerlere taşıyacağımıza inanıyorum bu vesile ile bu yemeğe katılan değerli aile birliği üyelerine ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyorum? dedi. 
Yemekte bir konuşma yapan, Trabzon Belediyesi İç denetçisi Osman Abanoz, ?Öncelikle yemeği düzenleyen okul aile birliği üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Eğitimde başarıyı arttırmak, birlik ve beraberliğin çalışmalarına yansıması için öğretmen ve okul aile birliği üyelerinin böyle bir yemekte kaynaşmasını görmek son derece mutluluk verici. Toplantının tertip edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.




Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi





Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir