Kamu-Sen`den T.C Tepkisi

 Kamu-Sen`den T.C Tepkisi

 


Son günlerde "Sağlık Bakanlığı ve Ziraat Bankası`nın isimlerinden `T.C` ibaresinin kaldırılması, iddiaları ile ilgili Türkiye Kamu Sen Trabzon il Temsilciliği, çok sert tepki göstererek ?Bilinmelidir ki, T.C. ifadesi tabelalardan kaldırılabilir ancak Türk milletinin yüreğinden kaldırmaya kimsenin gücü yetmez? ifadelerini kullandı.
 

Trabzon Meydan Parkında toplanan Türkiye Kamu-sen üyesi memurlar ?T.C.? ifadesinin bazı kamu kurumlarının isimlerinin başından kaldırılmasını düzenledikleri eylemle basın bildirisi ile kınadılar. Basın Bildirisini Kamu-Sen Trabzon İl temsilcisi Coşkun Dilber okudu. ?Yaşanan badireler, çekilen büyük acılar, Toprağa verilen gencecik Fidanlarla kurulan Türkiye Cumhuriyetini yok etmek için fırsat kollayan hainler yıllar boyu sinsice uyguladıkları planları artık aşikâr bir şekilde ortaya dökmekte ve Cumhuriyetimizi yıkma hedeflerine ulaşmak için pervasızca saldırılarını her geçen gün biraz daha şiddetlendirmektedir? dedi.

Dilber, Büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarının, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin kurarak bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 90. Yaşında hiç de hak etmediği bir saldırının odak noktasındadır. Son 10 yıldır bir takım çevrelerin Türkiye Cumhuriyetini yok etmeye yönelik gizli ajandası artık resmen gün yüzüne çıkmıştır. Son günlerde milli değerlerimize yapılan haince saldırılar bu denli artmışken vatanımızın ve Devletimizin timsali olan tüm kamu kurumlarımızın isminin hemen başında yer alan TC ifadesi birilerini rahatsız etmiş olacak ki, kaldırılmak istenmektedir. Kendilerine has demokrasi anlayışıyla ülkeyi yönetmeye çalışanlar ciddi bir gerilime neden olmaktadır. Türk bayrağı açanların üzerine biber gazı ve tazyikli su sıkılmakta, diğer tarafta ise bölücü başının paçavraları ve posterleri el üstünde tutulmaktadır. Bu güruh bilmelidir ki, ne yaparsa yapsın milletimizin yüreğindeki vatan aşkını ülkesine bağlılığını, bayrak ve bayram coşkusunu yok etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir, dedi






Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi






Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir