Çaykaralı Murat Yazıcı Daire Başkanlığına atandı

Çaykaralı Murat Yazıcı Daire Başkanlığına atandı



SGK Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini yürüten Adnan Yıldırım?ın İŞ-KUR Genel müdür yardımcılığına atanmasıyla boşalan koltuğa Trabzon Çaykara doğumlu Murat Yazıcı getirildi.
 

Yapılan devir teslim töreninde konuşan İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım, Yazıcı?ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Yazıcı gibi genç, dinamik, ehil birinin göreve gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Murat Yazıcı, ?Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı?nın görevinin insanlara hizmet vermek olduğunu ,?İnsana hizmet verilen yerler hizmet açısından en zor yerlerdir. İnsanı memnun etmek en zor iştir. Amacımız verilen hizmeti koruyarak daha yukarılara taşımak. Bu nedenle herkesten yeni bir heyecanla yeni bir şevkle işlerine sarılmasını bekliyorum? dedi. 
 

Murat Yazıcı Kimdir?

1977 yılında Çaykara Soğanlı Köyünde doğdu. Ortaokulu 1991 yılında Çaykara İmamhatip lisesinde okudu.1991 yılında Çaykara İnönü lisesini. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslar arası ilişkilerden muzun oldu. Yüksek Lisansı (2008)-Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi Uzmanlığında yaptı. Tez Konusu: ?Türkiye?de Kamu İhale Uygulamaları ve Uygulayıcılardan Kaynaklanan Sorunlar? .1998-2010 yılında Başbakanlıkta Memur olarak başladı. 2010-2012 tarihlerinde Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı-Şube Müdürü görevinde bulundu. 2012-2013 tarihlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı-Şube Müdürlüğünde bulundu.Nisan 2013 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı.

Aldığı Eğitimler-Katıldığı Çalışmalar:
-Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi (Kamu İhale Kurumu-Maliye Bakanlığı)
-Taşınır Mal Yönetmeliği Eğitimi (Maliye Bakanlığı)
-Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu Eğitimi (Maliye Bakanlığı)
-Kamu Personeli Yönetim Teknikleri Semineri (Çin Halk Cumhuriyeti Personel Bakanlığı).
-Kuruluş İçi Kalite Tetkikleri Eğitimi (TSE)
-Stratejik Yönetim (TÜBİTAK-TÜSSİDE)
-?Türkiye`de Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Sisteminin Güçlendirilmesi? Projesi (İç Kontrol -Semineri) (Maliye Bakanlığı- Birleşik Krallık Sayıştayı)
-?Türkiye`de Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Sisteminin Güçlendirilmesi? Projesi II No`lu Eğitim ------Bileşeni (İç Kontrol) (Maliye Bakanlığı- Birleşik Krallık Sayıştayı)
-Başbakanlık (2011-2015) Stratejik Plan Çalışması
-Başbakanlık İç Kontrol Çalışma Grubu


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir