Merve ile Murat`ın en Mutlu Günleri

Merve ile Murat`ın en Mutlu Günleri



Uzungöl Çamlık Mahallesi Kastel Mevkiinden Emine Mehmet YAZICI?nın Yakışıklı Oğlu Murat ile Çaykara?dan Şehriye İlyas YAVUZ çiftinin Dünyalar Güzeli Kızları Merve Uzungöl?de düzenlenen bir törenle Dünya Evine girdiler.

Uzungöl Şeflerin Yeri Restaurant?ta düzenlenen düğün töreninde adeta insan seli yaşandı.Oldukça Kalabalık bir davetli Topluluğunun katıldığı düğün töreni son derece keyifli bir ortamda gerçekleşti.

 
Damadın Amcası Sürmene Orman Bölge Şefi Hilmi YAZICI, Çamlık Mahallle Muhtarı Ahmet KARACA düğüne katılan misafirler arasında yer aldı. 
Uzungöllü Sanatçılar Erol AKYÜZ ve İbrahim İNCE çaldıkları ve okudukları türküler ile Düğüne katılanların saatlerce neşeli zaman geçirmelerini sağladılar.

Karaçam Gençlerinin hazırladıkları muhteşem halkoyunları gösterisi düğüne katılanlar tarafından büyük bir beğeni ile takip edildi. 
Evlilik Kervanına yeni adım atan genç çiftlerimiz Sevgili Merve, Murat YAZICI çiftini bu güzel ve anlamlı kararlarından dolayı tebrik ediyor, onlara sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.


Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi





 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir