?Ataköy Market? Yine Soyuldu

?Ataköy Market? Yine Soyuldu



Her yıl hırsızlardan nasibini alan Çaykara Ataköy Beldesinde bulunan "ATAKÖY MARKET" bu yılda biri maskeli iki kişi tarafından gece saat 00:30 da soyuldu.

Marketin heryıl soyulmasından usanan Mehmet Fatih SAKAL ``güvenlik kameraları koyduk ama yine elini kolunu sallaya sallaya gelip dükkanımı soyuyorlar``diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Para bulamayan hırsızlar Kamera kayıtlarında yapılan incelemede, şeker çuvalını boşaltıp yabancı sigara reyonundan yaklaşık 1000 liralık sigarayı çuvala koyarak marketten uzaklaşdıkları görüldü. Daha sonra ilerde bulunan PTT acentesinin de kapısını zorlayan hırsızlar kapıyı açamayınca kaçtılar.

İşletmeci Mehmet Fatih SAKAL`ın ``artık buna alıştık bu 4. hırsızlık olayı oluyor her yıl mutlaka bizim kapımız zorlanıyor geçen yılda sigara çalan hırsızlara artık alıştık``diyerek hırsızların yakalanması için emliyet güçlerinin suçluyu bir an önce yakalamalarını istedi.

PTT Acentesi işletmecisi Ensar KOŞ`unda ifadelerini alan jandarma civarda bulunan kamera görüntülerinide alarak suçluların yakalanmaları için çalışmalara başlatıldığı bildirildi.

Kameralara yakalanan hırsızların soğukkanlılığı dikkatlerden kaçmadı 




Haber Kaynağı: Gökhan Selimoğlu/Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir