Dağcılar Kuruluş Yıldönümlerini Kutladı

Dağcılar Kuruluş Yıldönümlerini Kutladı

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü (UDSAK) Derneği, 3. Kuruluş Yıldönümünü düzenlediği yemekli toplantı ile Kutladı.

Trabzon Boztepe Nazende Cafe Restaurant?ta düzenlenen yemekli geceye, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ve çok sayıda kulüp üyesi dağcı katıldı. Akşam saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden programda katılımcılar muhteşem bir gecenin keyfini çıkardı. Gecede ayrıca, UDSAK`ın faaliyetlerini içeren slâyt gösterimi sunuldu. Yemekli ve eğlenceli programda çeşitli hediyelerin verildiği çekiliş yapıldı. 

Kulübün 3. kuruluş yıldönümünü kutlamak ve üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen gecede konuşan Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği başkanı Aydın Mutlu, ? Kulübümüzün kuruluşunun 3. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, birlikteliğimizi pekiştirmek ve doğada yaşadığımız güzellikleri paylaşmak üzere kaynaşma gecesi düzenledik. Doğaseverleri bir araya getirmek ve birbiriyle tanışıp, kaynaşmalarını sağlamak istedik. UDSAK, doğa sevgisi üzerine kurulmuş bir kulüptür. Kulübümüze verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Mutlu, Yakında Taşköprü yaylasına tırmanış gerçekleştireceklerini ve oradan Çakılgöl?e yürüyeceklerini belirterek, katılmak isteyenlerin kulübe başvurması gerektiğini söyledi.
 

Gecede konuşma yapan, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız? Trabzon gibi bir ilde bu kadar insanı bir araya getirip de öylesine kültür Turizm ve doğa işleri ile uğraşan bir kulüp halinde bu birlikteliği sağlamak önemli ve anlamlı bir iş. Bunu burada sağladığınızı görmek beni son derece memnun etti. Bu birlik ve beraberliğiniz inşallah devam eder ve güzel işlere imza atarsınız. Bu aynı zamanda sadece gezme anlamında bir kulüp veya bir dernek değil. İnsanların kaynaştığı, dostlukların arttırılması ve yeni dostlukların oluşmasına vesile olan birlikteliktir, dedi. 

Kansız, Yaz geldi, en kısa zamanda bizimde müdürlüğümüzün içinde olduğu bir organizasyonla beraber yurt içi ve yurt dışı geziler de dâhil olmak üzere birlikte yapacağımız etkinliklerle inşallah beraber oluruz. Trabzon?a renk katıyorsunuz sizlere teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum, dedi. 

Müzik eşliğinde düzenlenen program geç saatlerde sona erdi.

 

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir