Liselerden Kutlu Doğum Haftası

Liselerden Kutlu Doğum Haftası

Dernekpazarı Hasan Cansız Kom ÇPL. Si Peygamberimizin doğumu nedeniyle Nisan Ayı ikinci haftası boyunca kutlanan Kutlu Doğum Etkinlikleri için hazırlayıp sundu program büyük beğeni kazandı.

 Din Kültürü öğretmeni Vildan Hüseyinoğlu ile Matematik öğretmeni Gülengül İşçi?nin öğrencilerle birlikte hazırladıkları program 26.04,2013 Cuma günü Halk Eğitimin çok amaçlı salonunda gösteriye çıktı. Programa ilgi büyüktü.

Gösteriler İbrahim Ağa Ana Okulu öğrencilerinin ilahisi ile başladı. Errahmanu ayetini okuyan bir öğrenciden sonra değişik ilahiler okundu. Peygamber Efendimizin hayatından kesitler, şiirler, özlü sözler ve slâyt gösterileriyle devam etti. Peygambere Mektup konulu yarışmada dereceye girenlerin ödül töreni ile program sona erdi.Lise Öğrencilerinden:Muhammed Enes Cansız, Birinci, Ayşenur Sarıtaş İkinci, Tuğba Akçay üçüncü oldu. Ödülleri Milli Eğitim Müdür V. İbrahim Ayaloğlu verdi. 
Ortaokul Öğrencilerinden: Sümeyye Başer Birinci, Belkis Vural İkinci,Şerif Akyol üçüncü oldular. Ödülleri, Lise Müdürü Aziz Özkan tarafından verildi.
program sonunda: Milli Eğitim Müdür V.İbrahim Ayanoğlu yaptığı konuşmada emeği geçenlerle izlemeye gelen velilere ve kurum temsilcilerine teşekkür etti. Toplu fotoğraf çekildi.




    


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir