Yeğen Acısını Kaldıramadı

Yeğen Acısını Kaldıramadı

1 Mart 2013 de ani bir kalb krizi ile daha 18 yaşında hayata elveda diyen, İbrahim Karaoğlu ?nun acısı daha unutulmadan büyük amca Süleyman Karaoğlu yeğeninin peşinden gitti.

İstanbul?da kendisine ait muhasebe bürosu açıp iş hayatına atılan, bir dönem milletvekili adayı olan Süleyman, daha sonra kardeşleri İsmail ve Mustafa ile birlikte deri işi yapmaya başladılar. Deri işi krize girince kurdukları SİMKA şirketi olarak İnşaat dalında iş değişikliği yapmışlardı. Bu dönemde yakalandığı şeker hastalığı nedeniyle işi kardeşlerine bırakmış, tedavisine ayırdığı zamandan kalan boşluklarda yine kardeşlerine yardımcı oluyordu.

Çok sevdiği yeğeninin ani ölümü tüm aileyi sarsmıştı.27 Nisan Cumartesi gecesi geç saatte yataktan kalkınca niçin uyumayıp kalktığını soran eşine: ?Uyuyamadım. Hava almak için kalktım? cevabını vermiş. Ancak kısa zaman sonra rahatsızlanınca eve çağrılan kardeşi Mustafa ?nın girişimiyle Vakıf Guraba ya kaldırılmış, Hastaneye kadar şuuru yerindeymiş, Kalb krizi teşhisiyle oradan da Şafak Hastanesine havale edilip, yoğun bakıma alınmış. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Süleyman 02.05.2013 günü saat 1.15 de son nefesini vererek aramızdan ayrılmış. Dün (02.05.2013) Güngören Akıncılar Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Güney Mahallesindeki aile mezarlığına defnedilmek üzere Bu sabah (03.05.2013) İlçemize getirilp mahalleye çıkarılan cenaze Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedildi. 58 yaşında aramızdan ayrılan merhumun cenazesine dışarıdan gelip iştirak edenlerin çoğunluğu ne kadar çok seveni ve iyi ilişkileri olan birisi olduğunun kanıtıydı.

M
erhuma Allah?dan rahmet, geriye bıraktıklarına da hayırlı sabırlar dileriz.



  



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir