Kulislerde MHP Çaykara aday adayları

Kulislerde MHP Çaykara aday adayları

 

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tüm sayası partilerde hareketlilik sürüyor. Çaykara Gündem Gazetesi olarak tüm siyasi partilerimizi izleyip siz değerli okurlarımızla, Kulislerde konuşulan isimleri paylaşacağız. 

MHP Çaykara`da aday adayı konusunda oldukca zorlanacağı gelen haberler arasında, aday adaylarının ön plana çıkmasa da adaylık konusunda çevrede ve kulislerde bazı isimler şimdiden ön plana çıkmış durumda.

MHP genel başkanı Devlet BAHÇELİ`nin adayları erken açıklayın talimatı üzerine bazı yerlerde MHP adaylarını açıklamaya başladı. Bu nedenle MHP Çaykara İlçe Başkanlığıda hummalı bir çalışma içerisine girdi.

MHP Çaykara ilçe başkanı Recep Yıldız, yaptığı açıklamada,adaylık konusunda çalışmalarının devam ettiğini, Çaykara için hayırlı olacak bir adayın belirlenip kamuoyuna açıklanacağını belirterek isim konusunda sır vermedi.

Kulislerin nabızlarını yokladığımızda bir çok isim karşımıza çıkıyor bu isimlerden bazıları şöyle;

Yakup Aktürk,Yusuf Sezer (Savcı), Ahmet Bakkaloğlu (Polis), Hikmet Velioğlu (esnaf), Aydın Kofoğlu (Eski Çaykara Belediye Başkanı), Dursun Ali Sevinç (Karaçam Belediye Başkanı), Refik Albayrak Taşkıran Belediye Başkanı), Namık Kemal Gedikoğlu (Çaykara Belediye Başkanı), Recep Semiz (Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığında baş müfettiş.

Haber kaynağı: Selimoğlu/Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir