AK Parti Milletvekili Çözüm Süreci için Çaykara`da

AK Parti Milletvekili Çözüm Süreci için  Çaykara`da

AK Partili 12 milletvekili, halka çözüm sürecini anlatmak ve endişelerini dinlemek için sahaya indi. Esnaf ziyaretleri ve bazı temaslarda bulunmak üzere iki günlüğüne Trabzon?a gelen milletvekilleri arasında Sağlık eski Bakanı Akdağ ile Aydın Bıyıklıoğlu, Nusret Bayraktar, Feramuz Üstün, Nurcan Dalbudak, Emrullah İşler, Tülay Selamoğlu, Hüseyin Samani, İsmet Su, Murat Göktürk, Ertuğrul Soysal ve Ali İhsan Yavuz bulunuyor.
Çaykara ve yöresini ziyaret eden AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Çaykara?da bir dizi ziyaretlerde bulunarak halkla sohbet etti. Beraberinde Çaykara AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek ve Partililerle birlikte Çaykara?da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 
Ziyarette, Türkiye`nin huzur ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde olduğunu belirten İşler, Esnafla tek tek sohbet edip çözüm süreci ile ilgili soruları cevapladı. Daha sonra Taşkıran Beldesine geçen İşler, burada kendisini karşılayan Taşkıran Beldesi Belediye başkanı Refik Albayrak ve Partililerle birlikte Elmalı Mahallesini ziyaret ederek yöre insanı ile sohbet etti.


www.caykaragundem.com






Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir