Sınav Yorgunluğunu Eğlenerek Attılar

Sınav Yorgunluğunu Eğlenerek Attılar



SBS ve DPY Sınavlarının çok yaklaştığı şu günlerde Uzungöl Ortaokulu Öğrencileri Sınav Yorgunluğunu düzenlenen eğlence programı ile atarak dinlendiler.
8-9 Haziran 2013 Tarihlerinde yapılacak olan SBS ve DPY Sınavlarıına yoğun bir tempo ile hazırlanan Uzungöl Ortaokulu Öğrencileri hafta içi her gün 3 saat Kurs yaparak sınavlara hazırlanıyor.
Çaykara Halkeğitim Merkezi tarafından düzenlenen Kurslar çerçevesinde Öğrenciler bir yandan eksik konularını tamamlıyor,bir yandan da test tekniklerini geliştirerek Sınavlarda başarılı olmayı amaçlıyor.
Öğrencilerin Yoğun Sınav Temposu ile yorulduğunu hesaplayan Okul Yönetimi daha önce Mart Ayının sonunda öğrencilere bir eğlence programı daha düzenlemişti.
10.05.2013 Cuma Günü Saat 15.00-16.50 Saatleri arasında Okul Bahçesinde düzenlenen eğlencede öğrenciler bir yandan sınav yorgunluğunu üzerlerinden atarken bir yandan da gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.
Uzungöölü Sanatçılar Erol AKYÜZ ve Yusuf YAZICI?nın sahne aldığı Program izleyenler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.
Uzungöl?e gelen Turistler tarafından da büyük bir ilgi ile takip edilen eğlence programına Turistlerin önemli bir bölümünün de iştirak ederek eğlendiği gözlemlendi.Öğrenciler sayesinde gönüllerince eğlenen turistler Programdan ayrılırken sınava katılan öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldılar.


Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir