Çaykara`nın Gururu oldular

Çaykara`nın Gururu oldular

  


SGK Trabzon İl Müdürlüğü, 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri nedeniyle Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşen törende Trabzon?da en çok ve düzenli prim ödeyen 10 şirkete plaket verdi.
10 şirket arasında bulunan Trabzon Yıldızlı Güven Hastane sahibi Çaykaralı Hasan Güven?le birlikte, Trabzon Imperial hastanesi ortaklarından Çaykaralı Dr. İrfan Coşkun düzenlenen törende plaket verildi. 
Törende, SGK Trabzon İl Müdür yardımcısı Çaykaralı Hemşerimiz Orhan Öztürk ve Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Abanoz hazır bulundu.

İlk 10?a giren diğer işyerleri arasında, Türk Telekom, Çoruh Elektrik, BİM, Gündoğdu mobilya, Hekimoğlu döküm ve Aşkale çimento?ya düzenlenen törende plaketleri verildi. 
Törende konuşan SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut, haftanın önemine vurgu yaparak yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Farkındalığın artması, vatandaşların hak ve yükümlülükleri ile kayıt dışı  istihdam konusunda bilgilendirilmesi amacıyla Sosyal Güvenlik Haftasının büyük önem arz ettiğini belirten Bulut, "Toplumda sosyal güvenlik konusundaki farkındalığın arttırılması, özellikle vatandaşların hak ve yükümlülükleri ile kayıt dışı istihdam konusunda bilgilendirilmesi amacıyla hizmet etmesi yönüylü Sosyal Güvenlik Haftası büyük önem arzetmektedir" dedi.

Bulut, SGK hizmet anlayışındaki değişim dönüşüm konusunda bilgi vererek, "Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Kurumunun kanunda belirtilen görevlerini kurumun amaçlarına uygun olarak Trabzon ilinde yürütülmektedir.bu hizmetleri yürütürken amacımız sosyal güvenlik hizmetlerini etkin, verimli, kolay ulaşılabilir hizmet sunmak ve bu hizmetleri de modern binalarda güler yüzle vatandaşlarımıza ulaştırmaktır. Sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşlarımıza en yakın yerde sunuarak hizmetin vatandaşın ayağına götürebilmesi için ilimizde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü`müze bağlı olarak Akçaabat, Araklı, beşikdüzü ve Of ilçelerinde Sosyal Güvenlik merkezleri ile İlimiz merkezinde Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi, Karadeniz Sosyal Güvenlik Merkezi ile Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi açılmış olup hizmet vermeye devam etmektedir" şeklinde konuştu.

Program, SGK`ya en çok prim ödeyen ve kuruma borcu bulunmayan 10 işverene plaket verilmesi ile sona erdi.


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir