Muharrem Usta?dan `ÇAY-DER`e Ziyaret

Muharrem Usta?dan `ÇAY-DER`e Ziyaret




25-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Kongresi`nde başkan adayı olan Muharrem Usta, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Delegelere projelerini anlatmak için, Trabzon?da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve yardımlaşma derneğini ziyaret etti.

Ziyarette, dernek başkanı Hasan Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çaykara ve Dernekpazarlı Trabzonspor delege üyeleri katıldı. 
Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, toplumun geniş katmanlarını temsil edecek liste kurmaya çalıştıklarını belirterek, bordo-mavili kulübe çağ atlatmak istediklerini söyledi.

Usta, Trabzonspor`da 5 aday var. Bireyselleştirme den, kişiselleştirmeden seçim süresi boyunca çalıştık. Toplumun geniş katmanlarını temsil edecek bir yönetim kurulu listesi oluşturmaya çalıştıklarını belirten Usta, "İnce eleyip sık dokumaya çalıştık. Titiz hareket ettik. Trabzonspor`u iyi tanıyan arkadaşlara yer vermeye çalıştık. Ekonomik anlamda da güçlü bir yönetim oluşturmaya gayret ettik. Trabzonspor`da kurumsallaşma şart öncelikle bunu uygulayacak arkadaşlara yer vermeye çalıştık. Mümkün olduğu kadar yıpranmamış genç dinamik arkadaşlarla oluşum yapmaya çalıştık. Trabzonspor çağ atlatmak istiyoruz ?dedi.


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir