Çaykara`da Yangın

Çaykara`da Yangın

Edinilen bilgilere göre, Çaykara ışıklı mahallesinde Çaykara Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Mustafa Yıldız?a ait evde saat 15:00 sularında bilinmeyen bir neden den dolayı yangın çıktı. Ahşap olan evde kısa sürede yangın evin tamamını sardı. 
Yangının çıktığı anda anne Mevlide Yıldız?ın tarlada olduğu,  evde bulunan 10 yaşındaki Murat?ın dışardan bir takım sesler duyarak dışarıya baktığında alevlerin evi sardığını görünce evde bulunan 8 yaşındaki Nazar, 5 yaşındaki Ali ve daha 11 aylık olan Elif?i alarak olay yerinden uzaklaştırarak mucize eseri olası bir can kaybının önüne geçti.

Yangına ilk müdahale komşular tarafından yapıldı. Çaykara İtfaiyesinin olay yerine geldiğinde evin ahşap olması nedeni ile alevler her yeri kaplamış ve ev tamamen yanmıştı. Daha sonra Dernekpazarı, Of ve Uzungöl İtfaiyeleri 1.5 saatlik çalışma sonucu soğutma çalışmaları yaptı. 
Yanan evden hiç bir şey kurtarılamadı. Yangını gören görgü tanıkları evin girişinde bulunan elektrik sayaç panosundan çıktığı söylediler.

Dernekpazarı Belediyesinin ihbarı aldığında aracı sürecek birinin bulunmadığından, Aracı Belediye Başkanı Cemal Cansız  yönetiminde olay yerine gelmesi gözlerden kaçmazken Çaykara Belediye başkanı İle birlikte olay yerinde çalışmalara katıldı. 

Haber Kaynağı: Gökhan Selimoğlu/Çaykara Gündem Gazetesi
Foto: Muhammet Yılmaz AYDIN
 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir