Güreşte Madalyaları Topladılar

Güreşte Madalyaları Topladılar

Trabzon`un en küçük amma en büyük başarılara imza atan Dernekpazarı İlçesi sporun güreş dalındaki başarılarına yenilerini ekledi.

Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız?ın girişimi, Kaymakamlığın ve Halk Eğitimi Müdürlüğünün desteğiyle ilköğretim çağındaki çocuklar için açılan güreş kursuna Dernekpazarı ve Çaykara İlçelerinden 60 ın üstünde öğrenci iştirak etti. Geçmiş yıllarda gösterdilen başarılar dahada artarak bu yıl da devam etti. Her seferinde ilimizi temsil etme hakkını kazanarak Türkiye Genelinde ve Ülkeler arası yarışmalarda olumlu sonuçlar elde edildi. Yine bu yıl Cumhur Başkanımızın muhterem eşi Hayrunnisa tarafından Tüm İllerden Ankara ya çağrılan birer temsilci için Trabzon temsilcisi güreşçilerimiz arasından seçildi. Son olarak:
Erzurum ?da yapılan 10-11 yaş gurubu güreş ve koordinasyon (Koşu-Jimnastik )seçmelerinde ilçemizin gururu İlimiz temsilcisi güreşçilerimiz, 6 Birincilik 1 İkincilik,1 3.cülük ve bir 4. Cülük kazanarak büyük bir başarı ile ilçeye döndüler.

İlçemiz Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat?ımakamında ziyaret eden bu ekip kaymakam tarafından kapıda karşılanıp tek tek öpülerek tebrik edildi.Ödülleri verildi. Daha sonra Belediye ye geçildi. Orada da ödüllendirilen güreşçilerimizden başarılarının devamının beklendiği belirtildi.

Bu öğrencilerimiz ve başarıları :

1- Halim Bilal Biber : 25.Kg. Birinci _2- Yunus Emre Yazar 60 Kg. Birinci-3- Fatih Şenaslan .50 Kg. Üçünçü.-4- Eren Topaloğlu.41 Kg. 4 .cü

2- Koordinasyon(Koşu ve Jimnastik dalında )

1-Sinan Akaydın 27.Kg. Birinci-2-Yusuf Kırmacı -30 Kg. Birinci-3-Fatih Selçuk Küçük 33 Kg. Birinci

4-Eren Topaloğlu 41 Kg. Birinci- 5- Yunus Emre Yazar 60 Kg. Birinci-6-Halil Bilal Biber .25.Kg. İkinci

7-Mehmet Şükrü Yanılmaz-30 Kg. İkinci liği kazandılar.
Güreşantrönerleri İbrahim Dikici ? Bu başarılarda bize her alanda destek olan Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız ve Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Aydın a forma, ayakkabı, çanta ile çocuklarımıza destek olan Çalışanlar Köyünden Yurt Dışındaki Çilingirler ailesine teşekkürlerimizi belirtmeyi borç bilirim. Yavrularımız ilimiz ve ilçemize bu gururu yaşatmanın yanında

Halil Bilal Biber- Yunus Emre Yazici-Yunus Emre Yazar-Fatih Selçuk Küçük-Sinan Akaydın-Yusuf Kırmacı-ve Mehmet Şükrü Yanılmaz Rize-Artvin-Erzurum?da bulunan Güreş Eğitim Merkezlerinden birine girme hakkını kazandılar.? Dedi.

İlçemizin gururu,Ata sporumuzun temsilcisi bu cevherlerin daha büyük başarılar kazanması için manevi destek dışında maddi desteğe de ihtiyaç vardır. Güreş eğitim merkezlerindeki çalışmalara ve müsabakalara katılabilmeleri için, emekli maaşının dışında aldığı cüzi bir ek ders karşılığı ile özverili çalışan antrönerleri için sponsora ihtiyaç var. Bu alanda duyarlı olanların destek olacağı umudumuzu taşıyoruz.


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir