Hırsızlar radara yakalandı (Video)

Hırsızlar radara yakalandı (Video)



Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu`da oldukça sert açıklamalarda bulundu.

UEFA`nın kulüplere ceza vereceğini ifade eden Hacıosmanoğlu, TFF Yönetimi`ni de çok ağır bir dille eleştirdi. Türk futbolunda gerçeklerin hiçbir zaman konuşulmadığını dile getiren Hacıosmanoğlu, "Tahkim Kurulu, `Şike sahaya yansımadı` diyor. Peki futbolculara niye ceza verdiniz? Pisliğin boyutu o kadar büyük ki, kokusu artık dünyaya yayıldı. UEFA size ceza verecek" şeklinde konuştu.

Türk futbolunun temizlenmesi gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Türkiye`de yaşananları sağır sultan bile duydu. Tapeleri okuyorum, duyduklarımdan utanıyorum. Ben sadece 2010 ? 2011 yılında şampiyonluğun çalındığını söylemedim. Bugünkü papyonlu, smokinli yalaka görüntülerinizi görmeseydim. Ahlaklı Türk futbolunu oluşturamazsak, bizlerin hizmeti bir anlam taşımaz. O kişiler kulüp başkanlığından ayrılınca dilenciler bile medet umup selam vermeyecekler. TFF Başkan vekili UEFA`ya gidiyor bizim için iyi geçti diyor. Siz kimsiniz ya kimin tarafısınız? Trabzonspor`un elinden çalınan şampiyonluk var, hırsızlar var, bu mu sizin adalet anlayışınız?" dedi.


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir