Mezuniyet Coşkusu

Mezuniyet Coşkusu

Kanuni Anadolu Lisesi 25. Dönemde 152 öğrencinin mezuniyet töreni Kanuni Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı. Törene Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milli Eğitim orta öğretim şube müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, Okul aile birliği başkanı Osman Abanoz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Adnan Çakıroğlu, ülkemizin en seçkin en başarılı olan okulunun 25.dönem mezunlarını vermekten büyük onur duyduğunu belirterek, "Bu kıymetli yavrularımızdan ayrılmanın hüznünü yaşarken, onları yetişmiş, donanımlı bir genç olarak üst öğrenim kurumlarına ve topluma armağan etmekten dolayı sevinçli ve gururluyuz. Kanuni Anadolu kapıları size her zaman açık olacaktır. Sizlere hayat boyu başarılar diliyorum," dedi.
 Okulun dönem birincisi 12-E sınıfından Cansu Tüfek ise yaş kütüğüne dönem plaketini çaktıktan sonra yaptığı konuşmada, sevinci ve hüznü bir arada yaşadıklarını belirterek, "4 yıldır ailelerimizden bile daha fazla vakit geçirdiğimiz, gerçek kardeşliği hissettiğimiz arkadaşlarımızla ve bizi her türlü bilgiyle donatan öğretmenlerimizle vedalaşma zamanı,"diye konuştu.

Öğrencilere, Atatürk`ün gösterdiği, `Muaassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma` hedefini hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu , "Bilim ve teknolojinin ışığından hiç ayrılmayınız. Hayatın her alanında vefalı birey olarak, çok çalışarak ülkemiz için faydalı olunuz" diye konuştu.Konuşmaların ardından Başkan Gümrükçüoğlu dönem birincisi Cansu Tüfek?e plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Dereceye giren diğer öğrencilere plaket ve hediyeleri, Milli eğitim şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu ile okul aile birliği başkanı Osman Abanoz tarafından verildi. Mezuniyet töreni okul bahçesinde geleneksel olarak Kep atma ile Prof.Dr. Orhan Durgun yönetimindeki halk oyunları, havai fişek gösterileri ve kokteyle sona erdi. 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir