Sağduyu Çağrısı!

Sağduyu Çağrısı!



UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe`yi 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermesiyle ilgili Trabzonspor kulübünden taraftarlara sağduyu çağrısı yapıldı.

Trabzonspor internet sitesinde yayınlanan çağrıda? UEFA Disiplin Komitesi`nin verdiği kararların Türk futboluna yansımaları konusunda henüz kesin gündem netleşmemişken, tüm taraftarlarımızı gelişmeleri sağduyulu ve sükûnetle takip etmeye davet ediyoruz. Sürecin başından beri toplumsal direncini muhafaza eden, medeni tepkilerini her zaman kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kullanan Trabzonspor sevdalılarının bundan böyle de aynı yaklaşımı sergileyeceklerine olan inancımız tamdır,? denildi.

Basın açıklamasının son bölümünde, ?Trabzonspor Kulübü olarak temiz ve ahlaklı Türk futbolunun sağlanması adına bugüne kadar olduğu gibi yaşananları yine yakından takip ettiğimizin herkesçe bilinmesini istiyoruz. Bu gerçekler ışığında taraftarlarımızın haklılığımızın devamı doğrultusunda taşıdıkları sorumluluğun bilincinde hareket edeceklerine inanıyor, kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz,? açıklaması yapıldı.


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir