Antalya`da Karadeniz Rüzgarı esti

Antalya`da Karadeniz Rüzgarı esti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Şenlikleri kapsamında Trabzonlular derneği işbirliği ile düzenlenen Karaalioğlu parkı içerisindeki orta miradoru dolduran binlerce vatandaş hareketli Karadeniz türküleriyle coştu.

Karadeniz kültürünü ve müziğini tanıtımında büyük katkı sağlayan birçok sanatçı gibi çıkardığı ?GÜZ DUMANI?  albümü ile müzik piyasasına giren Dernekpazarlı sanatçı Sedat Keskin ile yaptığı müzikle Karadeniz müziğine modern bir ses getiren Tonyalı sanatçı Apalos Lermi?nin sahne aldığı geceye Antalya?da yaşayan binlerce Karadenizli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sanatçıların hareketli Karadeniz türkülerine eşlik ederek bol bol horon oynadı. Konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Sedat Keskin ve Apolas Lermi Konser sonrasında yaptıkları ortak yazılı açıklamada,? Antalya Büyükşehir Belediyesine ve Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneğinin ortaklaşarak düzenledikleri Ramazan etkinlikleri çerçevesinde verdiğimiz Konserde bizleri yalnız bırakmayan binlerce hemşerimize sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz? denildi.


Sanatçı Sedat Keskin`den Antalya Valisine ziyaret.
Bu arada Sanatçı Sedat keskin Dernekpazarlı hemşerimiz olan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk?ü makamında ziyaret etti. Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Öztürk, Karadeniz Müziğine verdiği katkılarından dolayı Sedat Keskini tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 

 
Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir