Zağnos Vadisinde Cengiz Selimoğlu Rüzgârı

 Zağnos Vadisinde Cengiz Selimoğlu Rüzgârı




Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen, Zağnos Vadisi Ramazan Şenliklerinin 12.Gününde Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçılarından, Şapkalı Prensi olarak bilinen Çaykaralı hemşerimiz Cengiz Selimoğlu sahne aldı.

Konserine başlamadan önce, ?Bende bu yörenin Çocuğuyum, bizler Ay yıldızlı Bayrağa ve Bordo Mavi renklere sevdalıyız? sözlerine Vadiyi dolduran binlerce kişi tarafından alkışlandı.
 Selimoğlu; Türkiye`nin kemençe üstadı Tahsin Terzi ve orkestrası eşliğinde, binlerce kişinin sevgi gösterileri arasında söylediği bir birinden güzel parçalarla dinleyenleri coştururken, sözlerine zaman zaman eşlik eden vatandaşlar bulundukları yerlerde horon oynamaları güzel görüntüleri ortaya çıkardı.


Tribünlerdeki izleyiciler yerlerinde bir an olsun duramazken bir grup genç kendini bir anda sahneye attı. Cengiz Selimoğlu eşliğinde oynadıkları horonla büyük ilgi gören gençleri konuklar alkışlarla uğurladı.


Trabzonlu gençlik grubu tarafından üzerinde Trabzonspor arması bulunan plaketin Sanatçı Cengiz Selimoğlu?na verilmesiyle, konser gecenin ilerleyen saatlerine sona erdi.


Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir