Vali Kızılcık Dernekpazarı`nda İftar Açtı

Vali Kızılcık Dernekpazarı`nda İftar Açtı




Dernekpazarı Valinin İlçeyi ziyaret etmemesinden üzüntü duymakta ve zaman zaman ?Valimiz diğer ilçelerimizi birkaç kez ziyaret ettiği halde ilçemize gelip sorunlarımızı dinlememesine bir anlam veremiyoruz.? Demekteydi. Cuma günü akşam iftarını ilçemizde yapacağını duyan Dernekpazarlılar hayli mutlu oldular.


Çaykara İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkanıyla Belde Belediye Başkanları-Çaykara Emniyet Müdür Vekili yanında Bölümlü Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kurum amirleri ilçe Muhtarları ve halkın Erme Dinlenme Tesislerinde karşıladıkları Valimiz Dr. Recep Kızılcık ve beraberindekiler iftar saatinde ilçemize geldiler.

Erme Dinlenme Tesislerinde Belediye tarafından verilen iftar yemeğinden sonra Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız: Sayın Valimizin iftar davetimiz kabul ederek bizleri onurlandırmasından dolayı kendilerine ve konuklarımızla Dernekpazarlılara teşekkür ederim. Diyerek mikrofonu Valimize sundu.

Valimiz de davete ve oruçlu olup orucunu açarak burada bulunanlara hizmet sunan görevlilere teşekkür etti. İki İlçe Çaykara ve Dernekpazarı nın tek ilçe gibi samimi bir ortamda bulunmasından ayrı bir mutluluk duyduğunu, bu birlikteliğin hiç bozulmaması dileğini belirtti.
Ramazanın, orucun önemi, zengin, fakir aileler arasındaki dayanışmanın, insanların kendilerini sorguladığı bir ay oluşu üzerinde durdu. Bu vesileyle de kendisinin insanlarımız arasında bu ay içinde daha fazla kalma imkanı bulduğunu her akşam iftarını farklı alanlarda yaptığını belirterek bir kez daha herkese teşekkür etti.

İlçe merkezindeki çay ocağında çaylar içilirken muhtarları ve halkı dinledi. Güzel bir sohbet toplantısı oldu. 

İlçe Merkezinden ayrılarak kondu Mahallesinde ki evinde Ramazanı geçirmekte olan Eski Devlet Bakanımız Eyüp Aşık a sürpriz ziyaretine geçtiler. Oradaki sohbet sonunda geç vakitte İle geri döndü.

https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
Vali?ye Turizm Teşekkürü
Vali?yi ilçelerinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar da, özellikle turizm konusunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Vali Kızılcık?a teşekkür ettiler. Vatandaşlar, ?Sayın Valim, Riyad-Trabzon direkt uçuşlarını başlatmak için nasıl gayret ettiğinizi biliyoruz. Bu seferler sayesinde Trabzon?umuz artık bir turizm merkezi haline geldi. Bu üstün gayretinizden dolayı sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır? dediler.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir