İnşaattan Düşen Çaykaralı Genç Ağır Yaralandı

İnşaattan Düşen Çaykaralı Genç Ağır Yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Merkez Uğurlu Köyü Karşıyaka mahallesinde 3.Katlı bir binada dış cephe mantolaması yapan dayısına yardım etmek amacıyla harç taşıyan Çaykara Yaylaönü (Haros) Köyünden Şaban Erbaş(17) bilinmeyen bir nedenden dolayı inşaattan düştü.

Alınan bilgiye göre olay dün saat 12:00 sularında Merkez uğurlu Köyü Karşıyaka mahallesinde 3.Katlı bir binanın dış cephe montalama işini yapan Çaykaralı işçilerin inşaatında meydana geldi.

İddialara göre, çalıştıkları inşaatın alt katında oturan ev sahibinin işçilerin yanına gelerek gürültülü bir ses duyduğunu söylemesi üzerine, koşarak aşağıya inen işçiler, Şaban Erbaş?ın beton zemin üzerinde kanlar içinde gördüler ve hemen 112 acil ambulans çağırdılar. Olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalesi yapılan Erbaş, daha sonra Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cerrahi yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren Şaban Erbaş`in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayı duyan babası Ahmet Erbaş ve yakınları hastane önüne gelerek endişeli bekleyişleri sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir