Kaymakam Canpolat`a Veda Yemeği

Kaymakam Canpolat`a Veda Yemeği

Dernekpazarı İlçesi Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat ilçemizdeki 2,5 yıllık hizmeti sonunda Ardahan İli Damal İlçesi Kaymakamlığına atandı. Ağustos 05 tarihinde yeni görev yerine gitmek üzere ilçemizden ayrılacaktır. Kendisi için Erme Dinlenme Tesislerinde düzenlenen veda yemeği 29.07.2013 Pazartesi günü akşamı gerçekleştirildi.
Yemeğe Ramazanı ilçemizde geçiren Eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Of Kaymakamı Eren Arslan, Köprübaşı Kaymakamı Hamza Özer, Arsin Kaymakamı, Salih Altun, Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, Rize Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem, Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı, Yaşar Fatih Mengüç, Çaykara, Cumhuriyet Savcısı, İsmail Gökhan Orman, Taşkıran Belediye Başkanı Refik Albayrak, Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Haci Abdullahoğlu, Hüseyin Dereli, Yüksel Coşkun, Muhtarlar, Kamu Kurumu yöneticileri, memurlar, esnaf ve Halkın iştirak ettiği iftar yemeğinin duasını Müftü Abdullah Aksoy Yaptı.
Yemekten sonra Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız kısa bir konuşma ile Kaymakamla uyum içinde çalıştıklarını, kendisinden şahsı ve ilçenin memnun olduğunu belirtti. Devlet Eski Bakanı Eyüp Âşık, İlçemizin özelliklerinden başlayarak ülkenin 20 yıllık gelişme grafiğini, hedeflerin neler olduğunu, Avrupa Ülkelerine heves eden bizlerin onların seviyesine yaklaştığımızı, onlarda ne varsa bizde de olduğunu, en fazla 20 yıl sonra Almanya hariç tüm Avrupa ülkeleriyle eşit seviyede olacağımızı belirtti. İftara, iştirak edenlere teşekkür etti. Bu topluluğun kaymakamın çakışmalarından duyulan memnuniyeti gösterdiğini, İlk Kaymakamımız Efgan Ala nın bulunduğu noktaya değinerek diğer kaymakamlarımızın da başarılarından mutlu olduğumuzu, bu vesile ile ilçemizde bir uğurun bulunduğunu belirtip, kaymakamımıza ve konuk kaymakamlara çalışmalarında başarılar diledi. Sırasıyla konuk kaymakamlar konuştu. İl Genel Meclisi üyemiz Yüksel Hanım ın konuşmasından sonra mikrofon uzatılan Kaymakam Abdurrezzak, bu güzel organizasyon için teşekkürle başladığı konuşmasında kısa ve öz olarak 2.5 yılını değerlendirdi. İlçeden çok mutlu ayrıldığını ifade etti. Bundan sonra bulunacağı her yerde Dernekpazarlıların bir evi olduğunu hatırlattı. Duygusal anlarla dolu konuşmasından sonra kendisine sunulan hediyeleri kabul etti. Herkese bir kez daha teşekkür ettikten sonra program sona erdi. Kalanlarla bahçede çay sohbetine devam edildi.


 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir