AK Parti Of Kongresi Ertelendi!

AK Parti Of Kongresi Ertelendi!

Ünal Çelik ve Hakan Terzioğlu arasında yaşanan ve bir süreden beri devam eden seçim yarışına genel merkez el koydu. Yarın yapılması planlanan, Ak Parti Of İlçe Kongresi, seçime tek liste halinde gidilememesi nedeniyle belirsiz bir tarihe ertelendi.
Akşam saatlerinde Ak Parti Of İlçe Başkanlığına gönderilen bir yazı ile Ak PArti Genel Merkezi`nin Of`taki kongreyi ileri ve belirsiz bir tarihe ertelediği resmi bir yazı ile geçildi.
ERTELEMENİN NEDENİ `BÖLÜNME` KORKUSU MU?
Kulislerde dolaşan bazı iddialara göre erteleme nedneinin altında yatan nedenin bir süredir teşkilatta yaşanan derin fikir ayrılıklarının ve seçime tek adayla gidilmesi ihtimalinin ortadan kalkması gösteriliyor. Bu durumda yarın yapılacak bir seçimin bu fikir ayrılıklarını daha da körükleyeceği, hatta daha da kötü senaryolardan biri olan bölünmeye bile neden olabileceği söyleniyor. Of`ta böyle bir durumla karşılaşmak istemeyen Ak Parti Genel Merkezi, ani bir kararla bu nedenle kongreyi ertelediği ifade ediliyor.
BAŞBAKAN EL KOYACAK MI?
Öte yandan iki aday arasında kıyasıya rekabete neden olan kongre sürecinde, bundam böyle Ak Parti Genel Merkezi`nin Hakan Terzioğlu`ndan yana tavır koyup koymayacağı, hangi adımların atılacağı merak ediliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın duruma el koyup koymayacağı da merak edilenler arasında.
 


Kaynak:ofunnabzi.com


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir