İlçe Protokolü Yeşilalan Köyünde İftarda Buluştu

 İlçe Protokolü Yeşilalan Köyünde İftarda Buluştu

Çaykara Yeşilalan Köyü muhtarı Hüseyin Yılmaz?ın düzenlediği iftar yemeğinde ilçe protokolü bir araya geldi.

Yeşilalan Köyü Muhtarı Hüseyin Yılmaz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde ilçenin protokolünü bir araya getirdi.

Geniş katılımla Yeşilalan Köyü Alabalık tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Fatih Mengüç, Cumhuriyet Savcısı İsmail Gökhan Orman, İlçe Jandarma Komutanı Nurettin Kaya, İlçe Emniyet Amiri Vekili Erdal Çelebi, İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, Kaymakalık Yazı işleri Müdürü Kamil Hoş, daire amirleri, sivil toplum örgütleri ve başkanları, Muhtarlar, ilçede bulunan diğer kamu Kurumlarında çalışan devlet memurlar ile çok sayıda davetli katıldı. Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül iftara katılanlarla tek tek tokalaştı.

Yemeğe ev sahipliği yapan Yeşilalan Köyü Muhtarı Hüseyin Yılmaz, konuklarını kapıda karşılayarak herkese hoş geldiniz dedi.

İftar sofrasında bir araya gelen kalabalık davetli Ramazan?ın bereketini aynı sofrada hep birlikte paylaştı. İftar sonrasında içilen çaylarla birlikte samimi bir ortamda yapılan sohbetle sona erdi.



Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir