Dernekpazarı`nda Konut Sorununa Çözüm

Dernekpazarı`nda Konut Sorununa Çözüm



Dernekpazarı`nın en büyük sorunu konut sorunudur.
  Var olan konutlar çağın ihtiyaçlarına cevap verememekte. Cevap verebileceklerin de çok az sayıda olması nedeniyle ilçemize atanan kamu görevlileri Of İlçesinde kalmayı tercih ediyorlar. Bunun ilçemize olumsuz yansımalarına bir an önce çözüm bulunmalıydı.
? Memlekete hasretim. Amma gidemiyorum. Sağlıklı bir evim yok.  İlçemde otel da yok.  Bir evim olsa her yaz birkaç ay giderim. Hasretimizi fotoğraflara bakarak gideriyoruz?  Diyenlere mutlu olabilecekleri bir haberimiz var.

Belediye Başkanı seçim vaatleri arasında toplu konut ilk sıralarda yer almıştı. Toplu Konut Fonu ile gerçekleştirmeyi tasarladığı projeleri olumsuz sonuçlanınca özel sektörlerle çözme aşamasına geçti. İlçe girişindeki Petrol Ofisi yanında bulunan arazide arazi sahibi Ahmet Ekşioğlu Ekşioğlu kardeşler kendi adına konut üretip satarak soruna çözüm bulmaya karar verdi.  Yasal işlemlerini tamamladıktan sonra YEŞİL VADİ EVLERİNİN temeline ilk harcı döktü. Yeşil Vadi Evleri tamamlandığında ilçe rahat bir nefes alacak. Aynı zamanda ilçe girişi de farklı bir görünüm kazanacak. Eski Belediye Binasının arkasında kalan arazi üzerinde de BATU İNŞAAT güvencesiyle ikinci bir blok konut inşaatı için tüm işlemler tamamlanmış olup, alıcılar için müracaat kabulüne başlandı. Çok yakında onların da temeli atılarak en büyük sorunumuz olan Konut sorunu kısmen çözülecektir.

  



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir