Dernekpazarı`nda Ambulans İsyanı

Dernekpazarı`nda Ambulans İsyanı



Trabzon ?un (Diyebilirim ki Türkiye ?nin ) en huzurlu ve Sosyal etkinlik bakımından en zayıf ilçelerinden birisi olan Dernekpazarı?mızın gençlerinden gelen yoğun istek üzerine Dernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar FALCI ; harekete geçerek Futbol Turnuvası düzenleme kararı aldı. Gerekli ön çalışmalar tamamlandıktan sonra fikstür çekildi.

Turnavanın öyküsünü düzenleyici Yaşar Falcı?dan dinleyelim:
?Futbol Turnuvasına Dernekpazarı`ndan 14 takımın müracaat ettiğini belirten Falcı " Şahsımın ne futbol oynamak nede izlemek gibi bir alışkanlığı olmamasına rağmen gençler için bu etkinliği düzenledim. Oldukça güzel katılım olması bizleri de gençleri de mutlu etmiştir. Bazı gençlerimizle özverili çalışmaları sonucu top sahamızı futbol oynanacak seviye getirebildik.Giden Valimizden de sahanın bakım onarımı sözünü almıştık. İlçemizde çeşitli kişi ve kurumların desteğini talep ettik. Bu kapsamda aldığımız sınırlı destekler şunlar; Kaymakamlıktan 200 TL aldık sahanın temizlenmesi için. Belediye den de bir araçla saha arkasındaki yolun açılması sağlandı. Ayrıca İlçe Jandarma komutanlığından güvenlik için; özverili çalışan Jandarma birlikleri bizlere destek olmaktadır. Bunların dışında herhangi bir destek ve yardım göremedik!

Bir çok eksikleri kendi imkanlarımızla sağlamaya çalışıyoruz. Ancak Turnuvadan yaklaşık bir hafta önce dilekçeyle ilgili makamlardan bir ambulans ve sağlık ekibi talep ettik. Gelin görün ki yaklaşık 200 kişinin birebir, Dernekpazarılar?ın yakından takip etmiş olduğu bu organizasyona hizmet verebilecek bir ambulans şöförü ve sağlık ekibi yok cevabını aldık. Bugüne kadar bir çok ufak tefek sakatlanma olayı oldu ama 16-08-2013 tarihli Müftülük ? Paşaspor maçında çarpışma sonucu sakatlanan Müftülük takımının oyuncusu Ömer Deniz hoca sakatlanarak; önce OF devlet hastanesi aciline (kendi imkanlarımızla) ardından da KTÜ ye sevkedilerek acilen ameliyata alınmıştır. Olay sonrası aradığımız 112 acil ambulansının olay yerine gelmediğini de belirtmek isteriz. Dernekpazarı?nın İdarecileri, önde gelenleri ve siyasilerinin ilgisizliği bizleri üzmektedir.. Koskoca ilçe de bu kadar eksik varken; idareciler siyasiler nasıl rahat o koltuklarda oturabiliyorlar takdiri siz sayın halkımıza bırakıyoruz. 2013`ün şaha kalkmış Türkiye`sinde ; ilçemizin bu eksiklerinin giderilmesini talep ediyoruz.

dedi. 13 Ağustos ta başyayan etkinlik yaklaşık bir ay sürecek..?

İmam Ömer Deniz ?e acıl şıfalar dilerken yetkililerin daha duyarlı olmasını dileriz.

Haber Kaynağı : Yaşar Falcı-Der-muh-Der Başkanı

https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir