Dernekpazarı Konut Sorununa Çazüm Harçı Atıldı

Dernekpazarı Konut Sorununa Çazüm Harçı Atıldı



Trabzon?un en huzurlu ve en şirin yerleşim yeri olan Dernekpazarı 1990 da ilçe oldu. 23 yıldır en büyük sorunu olan Hükümet Binası ile Konut ihtiyacına bu güne kadar çözüm üretilemedi.
 

İlçemiz sakinlerinden Soma İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Ekşioğlu kanayan bu yaraya parmak basmaya karar verdi. İlçe girişindeki petrol ofisi bitişiğinde kendilerine ait arazide 20 şer dairelik üç blok halinde planlanan 60 dairelik inşaatın temeli kurban kesilerek atıldı. 

Ahmet Ekşioğlu : ? Her ne kadar ilçem dışında yaşıyor ve yatırımlarımızı farklı alanlarda yapıyorsak ta burası benim memleketim. Ailemin tüm bağlarla bağlı olduğu bir yer. Sık sık gelir hasretlik gideririm. İlçemde en büyük sorunun konut olduğunu ve bu nedenle atanan memurların bir an önce ayrılmak istediklerini ve çoğunluğunun da Of da ev kiraladığını gördüm. Yazlığa gelmek isteyip evi olmadığı için gelemeyen hemşehrileriminde başka taraflara gittiğini çok dinledim. İşte bu nedenle İlçeme bir hizmetimin olması gerektiğine karar verip işe koyuldum. Yeşil Vadi Evleri diye sunduğum bu projede çok iddialı konuşuyorum. İlçe de değil, çevrede benzeri olmayan özelliklere sahip bir konut projesi oluşturacağım. Kaloriferli, asansörlü, modern bir iç dizayn dışında, hemen evinizin yanı başında spor yapabileceğiniz bir alan, kafeterya, yürüyüş parkuru, otopark, çocuklarınız için onun alanı ve şırıl şırıl akan Solaklı dersi nin sesiyle serinliğini bulacaksınız. Tüm bu olanaklara sahip olabilmek için ortalama metrekaresi ortalama 1000.Tl lik bir ödeme planı uygulanacaktır.? Dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir